Рулети та конвертики з лаваша - популярна закуска, яка швидко готується і подобається багатьом. Загорнути в лаваш можна будь-що, починаючи від нутелли з бананом і закінчуючи ситними начинками а-ля шаурма. Цього разу ми знайшли для вас рецепт рулетиків з лаваша у духовці. Фудблогер ivanka.family в Instagram розповіла, що в яєчно-сметанной заливці вони виходять ніжними та соковитими.
Інгредієнти: лаваш, 2 ст. л. сметани, шинка, сир, 2 яйця, 100 г сметани, сіль.
Приготування:
Лаваш змащуємо сметаною, викладаємо на нього будь-яку начинку (наприклад, шинку та сир). Згортаємо в щільний рулетик і розрізаємо на шматочки завтовшки близько 5 см.
Рулетики з лаваша викладаємо у форму для запікання та готуємо заливку. Яйця змішуємо зі сметаною, сіллю, збиваємо та заливаємо лаваш.
Читайте по темі: Як приготувати швидку піцу з лаваша на сковороді.
Лаваш із начинкою ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо протягом 20-25 хвилин.
Готову страву можна посипати зеленню. Вона буде смачною як у теплому, так і в охололому вигляді.
- Раніше ми розповідали, як зробити тонкий лаваш у домашніх умовах.
- Читайте також рецепт лінивого штруделя з лаваша, який буде готовий за 20 хвилин.