Лайм

Лілія Ребрик показала модну заміну звичайній зимовій шапці: фото

Додайте таку деталь у свій зимовий гардероб

Шапка – один із головних елементів зимових образів. І якщо ви вже знаєте, які фасони головних уборів вийшли з моди у 2022 році, радимо оновити свій гардероб новим модним аксесуаром – теплою кепкою. theLime вирішив розповісти, як її носить і з чим поєднує популярна українська телеведуча, акторка та мама двох доньок Лілія Ребрик.

Ведуча стежить за модними трендами і часто ділиться зі своїми підписниками у соцмережі Instаgram трендовими образами зі зйомок та різних заходів, а також луками з повсякденного життя, які може повторити будь-яка модниця.

Так, для стильного зимового образу ведуча вибрала штани з еко-шкіри насиченого карамельного відтінку, светр-водолазку з високим горлом та короткий пуховик молочного кольору. Свій лук вона доповнила трендовими чоботами-уггами в тій же кольоровій гамі, що і все вбрання. Завершальною деталлю образу стала тепла кепка із штучного хутра "тедді".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Зазначимо, що такий аксесуар зараз на піку популярності, і якщо ви не любите традиційних в'язаних шапок або об'ємних беретів, пригляньте на зиму теплу кепку. Цей головний убір доповнить найрізноманітніші луки. Наприклад, надягайте тонку водолазку, широкі штани, білий светр із блискавкою на горловині та пальто насиченого болотяного кольору. Доповніть лук теплою кепкою тедді молочного відтінку.

Фото: COS

Читайте також: Злата Огневич у трикотажній балаклаві показала найбільший тренд зими 2023 року.

Вишукано виглядатиме образ із довгим сірим пальто та аксесуарами контрастного кольору: білою кепкою та місткою сумкою зі штучного хутра.

Фото: Poshmark

Ще один варіант для теплих зимових днів і тих модниць, які пересуваються в авто: надягайте улюблені сині джинси, білий світшот і коричневу жилетку з плащової тканини. Доповніть образ теплою кепкою із хутра тедді сірого відтінку та невеликим рюкзаком.

Фото: New Look

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно