Лайм

Як виглядає манікюр "різні ручки" - популярний тренд 2023 року: фото

Ідеї стильного нейл-арт дизайну

Для сміливих дівчат та творчих натур введено в моду тренд на нігті різних відтінків. Також манікюр "різні ручки" - ідеальне рішення для тих, хто не може визначитися із вибором кольору та дизайну. У 2023 році нейл-арт стилісти пропонують величезну різноманітність ідей модного оформлення нігтів: від ніжного молочного до ефектних варіантів зі світловідбиваючим лаком. Тому зупинитися на одному варіанті – та ще проблема.

У такому разі ви можете сміливо поєднувати два види трендового манікюру. Наприклад, одну руку покрийте однотонним лаком, іншу оформіть цікавим дизайном у схожих тонах. У результаті ви отримаєте манікюр "різні ручки", який цього року опинився в топ модних тенденцій.

Читайте також: Які кольори манікюру вибрати взимку 2023 року: топ-12 модних ідей.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Фото: instagram.com/kobra.style_

Якщо вам до душі пастельні тона та однотонний манікюр, тоді придивіться до наступного варіанту. Пофарбуйте нігтики однієї руки м'ятним лаком, іншої - блідо бузковим. Або вибирайте інші відтінки, які поєднуються один з одним.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Фото: instagram.com/kobra.style_

Фото: instagram.com/kobra.style_

Грайливий та веселий манікюр вийде з малюнками у вигляді фруктів. А якщо вибрати неонові кольори, то ще соковитим та помітним.

Читайте також: Топ-12 ідей модного манікюру у головному кольорі 2023 року.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Втирка для нігтів, яка дозволяє зробити дзеркальний манікюр, продовжує приваблювати модниць. Щоб зробити блискучий дизайн у стилі різних ручок, просто покрийте нігті різними відтінками лаку та дзеркальної пудри.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Якщо хочете побалувати себе квітковими візерунками, то візьміть білий колір і зверху намалюйте гілочки синім лаком з вкрапленням бордового. Другу руку покрийте бордовим гель-лаком.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Вийде дуже стильний і трендовий манікюр "різні ручки" у чорно-білих тонах.

Читайте також: Як виглядає наймодніший нюдовий манікюр цієї зими: фото трендових дизайнів.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Любите французький манікюр, але класичний френч набрид і здається нудним? Тоді наступний варіант – для вас.

Фото: instagram.com/kobra.style_

Новини партнерів

Читайте також

Буде свіжим і хрустким до трьох тижнів: геніальний метод для зберігання листя салату

Блогерка продемонструвала, як у домашніх умовах зберігати листя салату та іншу зелень у контейнері та з паперовими рушниками  

Як врятувати розсаду, яка почала жовтіти: підживлення перцю, томатів і баклажанів

Нестача азоту може стати причиною пожовтіння розсади перцю, помідорів, баклажанів – як підгодувати рослини перед посадкою у ґрунт

У чому піти на випускний: добірка стильних і сучасних образів від Андре Тана

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував у мережі, які сукні, костюми та комбінезони приглянути для випускного балу