Лайм

З цим рецептом замовляти піцу вже не захочеться: готуємо смачну Маргариту вдома

З приготуванням такої піци впорається навіть кулінар-початківець

Піца – надпопулярна страва, але можливість відвідувати піцерію чи замовляти доставку сьогодні є далеко не у всіх українців. Саме тому люди шукають рецепти домашньої піци, яка смаком не поступається ресторанній. Раніше ми розповідали, як зробити швидку піцу з лаваша на сковороді, а тепер ділимося новим рецептом. У нього не входять дріжджі, тому процес приготування буде дуже простим.

Інгредієнти для тіста: 320 г борошна, 2 яйця, 100 мл молока, 10 г солі, 35 г оливкової олії. Для начинки: соус песто, помідори, сир моцарелла.

Фото: Getty Images

Читайте також: Як приготувати порційні піци-булочки з ковбасою та сиром: простий рецепт.

Приготування:

Молоко кімнатної температури змішуємо з оливковою олією, вбиваємо два яйця та перемішуємо до однорідності.

Просіяне борошно з'єднуємо з сіллю і додаємо в рідку суміш, безперервно помішуючи віночком. Комочків у тісті для піци не повинно бути.

Замішуємо тісто, доводимо його до м'якого та еластичного стану. Потім залишаємо на 10-30 хвилин.

Тісто розгортаємо в плаский коржик, змащуємо соусом песто і викладаємо зверху нарізані кружальцями помідори і сир моцареллу.

Ставимо піцу в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо протягом 30-40 хвилин. Перед подачею прикрасити піцу можна свіжими листочками руколи або базиліка.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні