img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Млинці на молоці рецепт - як приготувати, щоб були тонкі і не рвалися
Запам'ятайте, які потрібні інгредієнти та їх кількість

У млинцях найважливіше пропорції: як готувати їх правильно

Неділя, 22 січня 2023, 08:15
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І кожна з них має улюблений рецепт млинців: хтось робить шоколадні з какао, хтось – з сиром і кропом, а інші – бендерики з фаршем. theLime підібрав для вас простий рецепт млинців на молоці, які виходять дуже тонкими.

Інгредієнти: молоко (1 склянка), вода (0,5 склянки), яйця (2 шт.), борошно (1 склянка), рослинна олія, сіль, цукор.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Щоб тісто на млинці краще і швидше розмішувалося, всі продукти мають бути кімнатної температури. Тому виймаємо яйця та молоко з холодильника заздалегідь.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Промиваємо яйця під проточною водою і розбиваємо у глибоку миску. Додаємо сіль та цукор за смаком.

Збиваємо вінчиком до однорідності та вливаємо майже все молоко, потім трохи води. Перемішуємо.

Читайте також: Що загорнути в млинці: топ-15 рецептів найсмачніших начинок.

Потім беремо сито і просіюємо в миску борошно. Перемішуємо вінчиком, додаємо молоко і воду, що залишилася, й інтенсивно перемішуємо, щоб не було грудочок. Наприкінці додаємо 1 ст. л. рослинної олії.

Розігріваємо сковороду з олією чи вершковим маслом. Наливаємо один ополоник тіста і розподіляємо рівним шаром по поверхні. Коли краї трохи підрум'яняться, перевертаємо за допомогою силіконової лопатки та тримаємо на іншій стороні приблизно хвилину. Перекладаємо готовий тонкий млинець на тарілку і смажимо решту.

Подаємо до столу з будь-яким варенням, джемом, розтопленим шоколадом або Нутеллою.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Млинці на молоці рецепт - як приготувати, щоб були тонкі і не рвалися
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Млинці на молоці рецепт - як приготувати, щоб були тонкі і не рвалися
Запам'ятайте, які потрібні інгредієнти та їх кількість

У млинцях найважливіше пропорції: як готувати їх правильно

Неділя, 22 січня 2023, 08:15
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І кожна з них має улюблений рецепт млинців: хтось робить шоколадні з какао, хтось – з сиром і кропом, а інші – бендерики з фаршем. theLime підібрав для вас простий рецепт млинців на молоці, які виходять дуже тонкими.

Інгредієнти: молоко (1 склянка), вода (0,5 склянки), яйця (2 шт.), борошно (1 склянка), рослинна олія, сіль, цукор.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Щоб тісто на млинці краще і швидше розмішувалося, всі продукти мають бути кімнатної температури. Тому виймаємо яйця та молоко з холодильника заздалегідь.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Промиваємо яйця під проточною водою і розбиваємо у глибоку миску. Додаємо сіль та цукор за смаком.

Збиваємо вінчиком до однорідності та вливаємо майже все молоко, потім трохи води. Перемішуємо.

Читайте також: Що загорнути в млинці: топ-15 рецептів найсмачніших начинок.

Потім беремо сито і просіюємо в миску борошно. Перемішуємо вінчиком, додаємо молоко і воду, що залишилася, й інтенсивно перемішуємо, щоб не було грудочок. Наприкінці додаємо 1 ст. л. рослинної олії.

Розігріваємо сковороду з олією чи вершковим маслом. Наливаємо один ополоник тіста і розподіляємо рівним шаром по поверхні. Коли краї трохи підрум'яняться, перевертаємо за допомогою силіконової лопатки та тримаємо на іншій стороні приблизно хвилину. Перекладаємо готовий тонкий млинець на тарілку і смажимо решту.

Подаємо до столу з будь-яким варенням, джемом, розтопленим шоколадом або Нутеллою.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••