Лайм

Візажистка назвала популярний прийом у макіяжі, яким не варто користуватися після 50 років

Є ризик візуально додати собі кілька років

Квітучого молодого вигляду після 50 років можна досягти і без дорогих салонних процедур. Для цього важливо стежити за здоров'ям та харчуванням, а також знати, які зачіски, кольори та речі вам підходять. Важливе значення має й макіяж. Візажистка Керрін Джексон розповіла виданню Express.co.uk, якого прийому в мейк-апі слід уникати зрілим жінкам.

Фото: Getty Images

Коли люди стають старшими, їхня шкіра втрачає еластичність, а колаген виробляється менше. Через це починає провисати лінія щік і підборіддя, повіки стають важчими, куточки очей опускаються. У такому випадку може бути складно наносити рідку підводку, якою багато жінок звикли користуватися. Бьюті-експертка радить замінити її м'яким олівцем для очей.

Читайте також: Як вдала зачіска змінює зовнішність: 7 неймовірних прикладів.

"З віком навколо очей у жінок утворюються зморшки, шкіра починає обвисати, що ускладнює нанесення підводки. Вже після 35 років рідка підводка для очей не виглядатиме чіткою та прямою", - говорить вона.

Набагато краще виглядатиме м'який олівець, який можна буде розтушувати пензлем. Такий прийом макіяжу дозволить виділити очі без різких прямих ліній, які "ламаються" через зморшки.

Читайте також: Візажист назвали кольори помади, яких слід уникати жінкам після 40 років.

Для досягнення найкращих результатів Керрін Джексон радить підводити очі вздовж верхньої лінії вій якомога ближче до них. Нанесення підводки на лінію росту вій також створює видимість довжини і об'єму. Потім можна додати маленьку стрілку біля зовнішнього куточка ока, щоб візуально підняти повіку.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні