Лайм

Візажисти назвали кольори помади, яких варто уникати жінкам після 40 років

Візьміть собі на замітку і розкажіть найкращій подрузі

Кожна жінка хоче виглядати неперевершено, навіть якщо їй вже не 20 років. І якщо ви вже знаєте, як одягатися взимку, щоб виглядати стрункішою, а також яку стрижку вибрати, щоб здаватися молодшою, візьміть собі на замітку, яких кольорів помади слід уникати жінкам після 40 років. theLime вирішив докладніше розкрити цю тему.

Щоб зрозуміти, який відтінок помади підходить саме вам, необхідно визначити свій підтон шкіри. Є три категорії: теплий, холодний та нейтральний.

Фото: pinterest.com

Теплий підтон: золотистий, персиковий і жовтий

Люди з теплим підтоном швидко засмагають на сонці, їм найбільше підходять руді, коричневі, чорні або полунично-русяві відтінки волосся. Колір очей також зазвичай коричневий, горіховий або янтарний.

Візажист Керрін Джексон у коментарі Express розповіла, що найневдаліший колір помади для будь-якої людини з теплим відтінком – це нейтральний чи холодний, оскільки він може здаватися попелястим і не пожвавлює колір обличчя.

З іншого боку, темні помади можуть створювати ілюзію стоншення губ, а тонкі губи нікому не допомагають виглядати молодше. З теплим підтоном варто зупинити свій вибір на червоному, персиковому та помаранчевому відтінках.

Фото: pixabay.com

Читайте також: Експерт назвала помилки у макіяжі, які візуально старять жінку.

Холодний підтон: синій, червоний або рожевий

Люди з холодним підтоном зазвичай легко згоряють або повільно засмагають, мають каштанове, чорне або світле волосся. Колір очей зазвичай блакитний, сірий чи зелений.

Керрін рекомендує всім, хто має холодний підтон, уникати екстремальних кольорів помади - дуже світлих або дуже темних відтінків.

"Світлі відтінки помади, такі як відтінки тону шкіри, нічого не роблять для покращення вашого обличчя", - сказала вона. Експерт також додала, що ці тони можуть створити ілюзію нездорового та хворобливого вигляду.

Жінки старше 40 років, які хочуть виглядати молодшими, повинні уникати цих кольорів. З холодним підтоном шкіри слід віддавати перевагу сливовим, світло-ягідним та рожевим тонам.

Фото: pixabay.com

Читайте також: Перукар назвала 4 вдалі зачіски для жінок після 40 років.

Нейтральний підтон: як теплі, так і холодні відтінки

Люди з нейтральним підтоном засмагають повільно і рідко обгорають на сонці, їм підходять золотисті та сріблясті прикраси.

Нейтральний підтон шкіри мають як холодні, так і теплі відтінки, тому практично немає нічого, що вам не підходило б.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору