Лайм

Як виглядає класичний манікюр, який ніколи не вийде з моди: фото

Візьміть на замітку кілька ідей

У сучасному світі можна знайти величезну кількість актуальних дизайнів нігтів на будь-який смак, стиль та вік. Однак існують варіанти, які не бояться часу та нових трендів. Пастельний (нюдовий) манікюр – один із них. Детальніше про це покриття та інші – читайте далі.

Французький манікюр

Позачасовий дизайн, який буде доречним для будь-якого випадку та підійде до будь-якого вбрання. Класичне покриття складається з двох кольорів: пастельної основи та білого кінчика.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Червоні нігті

Вони також опинилися у списку дизайнів, які не втрачають актуальності з плином часу. Цей насичений колір миттєво робить ручки доглянутими та додає вишуканості всьому образу.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте також: Топ-5 антитрендів манікюру, які виглядають старомодно цієї весни: фото.

Нюдовий манікюр

Ще один варіант покриття, який можна назвати безпрограшним та універсальним. Плюс таких відтінків у тому, що вони рідко набридають, тому деякі модниці ходять з такими тонами на нігтях цілий рік.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Чорний манікюр

Він абсолютною протилежністю ніжних пастельних та натуральних кольорів. Тим не менше таке покриття також користується величезною популярністю, адже воно вмить може зробити образ більш сміливим та злегка навіть зухвалим. Чорний використовують як для вечірнього виходу в світ, так і для більш повсякденного.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Манікюр з ефектом металік

Він тримається в трендах вже не один сезон поспіль. Такий дизайн можна зробити в різних відтінках, включаючи золото, срібло та бронзу. Це чудовий варіант у випадку, коли хочеться додати блиску та яскравості ручкам.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину