Лайм

Оранжевий - хіт сезону: який манікюр зробити в наймодніших кольорах весни-2023

Надихніться свіжими нейл-ідеями

Окрім оливкового манікюру, в моді також оранжевий. Яке покриття в цьому кольорі можна зробити та якими деталями його розбавити - розповімо далі.

Оберіть ніжно-оранжевий та пастельно-рожевий. Зробіть френч у цих двох кольорах та урізноманітніть його акуратним квітковим принтом.

Фото: instagram

Наступний можливий варіант - насичені смачні кольори. Наприклад, поєднання, яке показано на фото нижче. Яскравий оранжевий та рожевий – у комбінації один з одним ці відтінки виглядають максимально ефектно.

Фото: instagram

Також можна зробити акцент у більшій мірі на дизайні, ніж на самому покритті. Оберіть красивий відтінок помаранчевого і доповніть його різними видами малюнків: від френча і лунок до унікальних квіткових узорів.

Фото: instagram

Фото: instagram

Читайте також: 8 ідей ніжного манікюру, який буде чудово виглядати на коротких нігтях: фото.

Для любительок мінімалістичного манікюру підійде наступний варіант. В якості основи візьміть приємний бежевий та поверх нього додайте маленькі помаранчеві цятки на кожному пальчику. Виглядатиме просто і вишукано водночас.

Фото: instagram

Якщо ж хочете отримати манікюр, який точно не залишиться поза увагою, придивіться до наступної ідеї. Оберіть червоно-помаранчевий відтінок та додайте насичений дизайн у вигляді сердець.

Фото: instagram

Окрім того, можна спробувати зробити ефектний перехід із насиченого оранжевого до більш пастельного. Як це виглядає на нігтях, можете побачити на кадрі, який опублікований нижче:

Фото: instagram

Помаранчевий френч - варіант класичного безпрограшного дизайну, який підійде для будь-яких випадків та вбрань. Урізноманітнити стандартне покриття можна маленькими камінчиками.

Фото: instagram

Помаранчевий у поєднанні з хаотичними лініями та френчем - ще один спосіб зробити актуальний манікюр, який виглядатиме не нудно.

Фото: instagram

Також можна обрати коричнево-помаранчевий, а на кінчики додати тонкі полоски, які нагадують френч. Такий дизайн точно не зустрінеш досить часто. Тому якщо ви хочете виділятися, придивіться до такого покриття.

Фото: instagram

Читайте на тему: Що таке європейський манікюр і чим він відрізняється від звичайного: фото.

Помаранчевий у поєднанні пастельним, коли один колір переходить в інший і навпаки - такий омбре-дизайн завжди виглядає дуже стильно. Тому якщо вам подобається наступне поєднання кольорів, візьміть на замітку цей варіант.

Фото: instagram

Ще один мінімалістичний спосіб дизайну. Для його створення майстер обрав пастельний відтінок помаранчевого та блідо-рожевий, поверх якого можна побачити малюнки у вигляді ромашок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція