Лайм

Оливкові нігті – свіжий весняний тренд: 8 ідей модного манікюру

Беріть собі на замітку

Для дівчат похід у салон краси на різні процедури, стрижку чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили лавандовий манікюр або дизайн із ромашками, цього разу поекспериментуйте з оливковими нігтями. theLime ділиться варіантами, якими можна урізноманітнити манікюр цієї весни.

Якщо ви не любите різні візерунки та інші елементи нейл-арту на нігтях, зробіть однотонне покриття. Варіант відтінку може бути будь-яким – все залежить від ваших уподобань.

Фото: instagram.com/izabellehammonuk

Ще один варіант дизайну: на одному або двох нігтях робимо французький манікюр із оливковим кінчиком. Також його можна урізноманітнити малюнком або стемпінгом із зображенням ромашок або будь-яких інших квітів.

Фото: instagram.com/sabina.beauty.artistry

Якщо ви втомилися від одноманітних дизайнів, попросіть свого майстра зробити нігті омбре. Це техніка, при якій один колір поєднується з іншим, світлий відтінок переходить у темний і навпаки. Для весняного манікюру вибирайте білий та оливковий кольори, а доповнити їх можна золотавим акцентом.

Фото: instagram.com/andrada_dinu11

Ще один варіант – місячний манікюр. Це один з базових варіантів дизайну, при якому основу нігтя (його часто називають просто лункою) виділяють іншим кольором або залишають незафарбованою. Вибирайте світло-оливковий відтінок гель-лаку, а лунку додатково виділіть білою смужкою.

Фото: instagram.com/jessthrowiton_

Читайте також: Експерти назвали 8 способів прискорити ріст нігтів та зробити їх міцнішими.

Глибокий темно-оливковий відтінок гарно виглядатиме на довгих нігтях квадратної форми. Один або два нігті урізноманітніть френчем, а також золотистими відблисками, які можна зробити за допомогою фольги.

Фото: instagram.com/lauren__opal

Ще один варіант поєднайте в одному манікюрі декілька відтінків оливкового. Доповніть дизайн блискітками та стразами на одному з нігтів.

Фото: instagram.com/borcsanails

На довгих нігтях мигдалеподібної форми красиво виглядатиме оливковий відтінок у поєднанні з темнішим, наприклад, коричневим або чорним – ними можна намалювати різні геометричні фігури.

Фото: instagram.com/luckycowboynails

А для коротких нігтів найкраще вибрати однотонні оливкові нігті та матове покриття без химерних дизайнів.

Фото: instagram.com/chessy_professional

Цікаві новини для вас:

  1. 8 золотих правил, щоб ваші джинси довше зберігали новий вигляд.
  2. Як приготувати пісну шарлотку із яблуками: простий рецепт без яєць.
  3. Як виростити здорову та міцну розсаду без "чорної ніжки": 9 важливих правил.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору