Лайм

8 ідей ніжного манікюру, який буде чудово виглядати на коротких нігтях: фото

Знайдіть для себе найкраще поєднання відтінків та дизайну

Якщо ви в пошуках актуального покриття для коротких нігтів, то у нас є для вас кілька ідей. Раніше ми ділилися варіантами трендового манікюру у нюдових тонах, а цього разу розповімо, що обрати володаркам маленької довжини.

Манікюр з ромашками

Варіант ніжного покриття, який сподобається любителькам мінімалістичного дизайну. Можна розбавити таким малюнком один чи кілька нігтів - обирайте на ваш смак.

Фото: instagram

Фото: instagram

Нюдовий манікюр

Це - вічна класика, яка ніколи не виходить із моди. Таке покриття виглядає красиво, але при цьому на перший погляд може здатися, що на нігтях взагалі немає гель-лаку.

Фото: instagram

Читайте також: Оливкові нігті – свіжий весняний тренд: 8 ідей модного манікюру.

Манікюр з точками

Ще один спосіб урізноманітнити покриття акуратними деталями. Можна зробити, як показано на фото нижче: додати точки на кожен пальчик або ж виділити лише кілька.

Фото: instagram

Лавандовий манікюр

Лавандовий - фаворит 2023-го. Його можна розбавити молочним чи ніжно-рожевим, а також додати дизайн у вигляді наклейки чи будь-який інший. Один із можливих варіантів показано далі:

Фото: instagram

Молочний манікюр

Наступний варіант покриття, який навряд чи колись вийде з трендів. Такі відтінки завжди будуть доречні і пасуватимуть до будь-якого вбрання.

Фото: instagram

Глазуровані нігті

Більш яскравий манікюр, який дозволить поекспериментувати та виділитися. Можна обрати такий колір, як показано на наступному знімку, або ж віддати перевагу насиченим тонам.

Фото: instagram

Читайте на тему: Що таке європейський манікюр і чим він відрізняється від звичайного: фото.

Манікюр омбре

В класичному варіанті - це поєднання рожевого та білого кольорів, однак урізноманітнити такий дизайн можна комбінацією найнесподіваніших тонів. Наприклад, ніжно-рожевого та бірюзового, як показано на знімку нижче:

Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень