Лайм

Так краще не одягатися: які поєднання кольорів виглядають безглуздо і кричуще

Врахуйте ці рекомендації

Є багато колірних комбінацій в одязі, які можуть конфліктувати або виглядати негармонійно. Ось кілька невдалих поєднань, яких слід уникати під час підбору образу.

Червоний та зелений. Ці кольори часто асоціюються з Різдвом, але при спільному носінні вони можуть конфліктувати та створювати різкий ефект.

Фото: Pinterest

Помаранчевий та синій. Ці два відтінки доповнюють один одного в колірному колі, але при спільному носінні вони можуть створювати занадто різкий контраст.

Фото: Pinterest

Читайте також: Топ-7 антитрендів жіночої моди, від яких краще відмовитися.

Жовтий та фіолетовий. Такі кольори можуть суперечити один одному та створювати неприємний контраст, особливо якщо відтінки надто яскраві чи сміливі.

Фото: Pinterest

Коричневий та чорний. Хоча деякі люди вважають, що ці кольори можуть добре поєднуватись один з одним, вони можуть створити похмурий або брудний ефект, якщо носити їх разом у неправильних відтінках.

Фото: Pinterest

Яскраві кольори у великій кількості. Поєднання надто великої кількості яскравих кольорів може створити комічний вигляд. Найкраще поєднувати яскраві кольори з нейтральними або використовувати їх як акценти.

Фото: Pinterest

Читайте також: Перевіряйте склад одягу: стилісти розкритикували 5 популярних тканин.

Мода - це форма самовираження, і те, що підходить одній людині, може не підійти іншій. Тим не менш, пам'ятаючи про ці поєднання кольорів, ви зможете зробити усвідомлений вибір при підборі одягу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво