Лайм

Топ-7 антитрендів жіночої моди, від яких краще відмовитися

Перевірте себе та розкажіть подрузі

Багато модниць знають, що для створення стильних луків необов'язково купувати тільки брендові та дорогі речі. І якщо ви вже в курсі, як розкішно виглядати з мінімальними витратами, рекомендуємо переглянути свій гардероб. theLime вирішив докладніше розповісти про топ-7 антитрендів жіночої моди, від яких краще відмовитися.

Чоботи з відкритим носком

Ще кілька сезонів тому така модель взуття вважалася стильною, тому користувалася популярністю у багатьох модниць. Але як виглядають ботильйони з відкритими пальцями? Ніби жінка не змогла визначитися, що хоче вдягнути — чоботи чи босоніжки, тож психанула та відрізала носок. І з пальто, і з сукнею таке взуття виглядає безглуздо.

Фото: pinterest.com

Легінси тілесного відтінку

Легінси світло-бежевого кольору часто схожі на відтінок шкіри, тому, надягаючи їх на вулицю або на якийсь захід, ви можете привернути до себе зайву увагу через те, що створюється враження, ніби ви забули одягнути штани або спідницю. А лосини, що надто обтягують, ще й підкреслять неідеальні форми.

Фото: pinterest.com

Ажурні колготки

Різні варіанти капронових колгот із візерунками виглядають завжди недоречно. Якщо одягнути чорні мереживні – образ стає вульгарним, а тілесні колготки з малюнком можуть взагалі злякати: здалеку здасться, наче ви маєте хвороби шкіри.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Читайте також: Перевіряйте склад одягу: стилісти розкритикували 5 найпопулярніших тканин.

Комбінезон

Короткий літній комбінезон – непрактична річ у гардеробі. Він візуально вкорочує ноги, а тіло робить меншим і ширшим. До того ж такий одяг викликає складнощі вже при першому відвідуванні туалету.

Фото: pinterest.com

Сукні із завищеною талією

Особливість такого фасону в тому, що талія завищена і знаходиться під грудьми. Але тільки деякі речі з такою фішкою виглядають на модницях гарно та благородно. Більшість жінок у таких вбраннях виглядають як "вагітні".

Фото: pinterest.com

Облягаючі короткі шорти

У спекотні літні дні багато модниць віддають перевагу коротким шортам. Однак ця деталь гардероба здатна підкреслити всі недоліки фігури як спереду, так і ззаду. Найчастіше в громадських місцях такий вид одягу недоречний, оскільки виглядають вони як трохи подовжені труси.

Фото: pinterest.com

Крокси

Таке взуття не поєднується із сукнями, джинсами чи навіть спортивними костюмами. Мабуть, є лише два варіанти, коли гумові калоші виглядають доречно, — на дачній ділянці (або на пляжі) та в лікарні. Так, вони добре поєднуються з медичним одягом.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Топ-3 рецепти салатів на Великдень, які варто приготувати на святковий стіл.
  2. Що робити, щоб розсада капусти не витягувалась: головні правила.
  3. Як виглядає класичний манікюр, який ніколи не вийде з моди: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору