Лайм

Топ-7 ознак поганого смаку в одязі, які зіпсують навіть найдорожчий образ

Ці "модні" прийоми опинилися під забороною

Смак в одязі - суб'єктивне явище, яке дуже відрізняється у розумінні різних людей. Тим не менш, є кілька загальних ознак, які вказують на хороший і поганий смак - незалежно від того, який стиль обирає людина.

Яке б врання не було - класичне, повсякденне, спортивне чи святкове, - уважні люди завжди помітять ознаки поганого смаку.

Фото: Getty Images

1. Одяг погано сидить

Занадто тісний, занадто вільний або невідповідний за іншими параметрами одяг може виглядати неохайно і безглуздо. Часто в цю пастку потрапляють люди, які женуться за трендами, геть ігноруючи особливості своєї фігури. Всі люди різні, і якщо модні блогери фотографуються в широких штанах і коротких топах, це не означає, що потрібно сліпо наслідувати їхній приклад. Найкраща річ – та, яка добре сидить саме на вас.

2. Конфліктуючі кольори

Носіння кольорів, які конфліктують один з одним, або одночасне використання занадто великої кількості сміливих відтінків може бути невдалим рішенням. Це відволікає від загального образу і перетворює навіть найбільш якісні речі на вбрання Арлекіна.

Читайте також: Що найбільше псує стан одягу і як зберегти його новий вигляд: 6 порад.

3. Забагато аксесуарів

Аксесуари можуть покращити навіть найпростіше вбрання, але з їх кількістю потрібно бути обережним. Особливо це стосується яскравих, великих або акцентних прикрас, які мають бути родзинкою образу. Занадто багато "родзинок" - однозначне "ні" для людей із гарним смаком.

Фото: Getty Images

4. Застарілий одяг

Одяг, який вийшов з моди або був популярним в іншу епоху, може виглядати застарілим і непривабливим. Втім, є винятки. Ви можете носити вінтажні речі на сучасний манер, використовуючи актуальні правила поєднання фактур, кольорів, аксесуарів та взуття.

5. Логотипи чи фірмові знаки

Носіння одягу з великими логотипами або фірмовими знаками може виглядати невдало. Складається враження, ніби людина занадто намагається продемонструвати бренд та натякнути на вміст свого гаманця. Подвійна помилка, якщо річ з логотипом є підробкою та пошита з неякісних матеріалів.

Читайте також: Так краще не одягатися: які поєднання кольорів виглядають безглуздо і кричуще.

6. Занадто відвертий одяг

Занадто відкритий одяг може бути недоречним у певних умовах. Навіть якщо у вашому образі є міні, шифон, сітка чи декольте, важливо врівноважити це більш стриманими елементами. Наприклад, короткий топ добре поєднується із брюками з високою талією та жакетом. Коротку спідницю виграшно доповнить об'ємна блузка. Колготки в сітку добре виглядають з total black луками в рокерському стилі, з грубими черевиками, косухою та джинсовою спідницею міді.

7. Погана гігієна чи догляд

Свята святих гарного смаку в одязі – акуратність. Яким би модним не був ваш одяг, якщо він брудний, м'ятий або недоглянутий, він не додасть вам балів до стилю.

Раніше ми розповідали, які джинси найбільше підходять повним жінкам.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю