Лайм

Яке взуття на весну і літо ніколи не виходить із моди: топ-5 варіантів

Передивіться свій взуттєвий гардероб

Сучасні тренди можуть спокусити нас на покупку нового взуття, але є класичні пари, які ніколи не виходять із моди і ви ніколи не пошкодуєте, що вклали у них кошти. У цьому матеріалі ми розповімо про п'ять варіантів, які ви можете зберігати у своїй шафі й одягати сезон за сезоном.

Білі кеди

Незалежно від того, що ви одягнете: легку сукню, мішкуваті джинси, класичні штани або легінси, пара такого взуття зробить будь-який ваш образ повсякденним, але в той же час стильним.

Фото: pinterest.com

Туфлі з гострим носком

Іноді туфлі отримують невелике оновлення - носок стає більш округлим, з'являється платформа тощо. Бути в курсі всіх трендів і гнатися за модою не завжди виходить, але ви ніколи не помилитеся, якщо оберете позачасові туфлі-човники з гострим носком. Така модель не лише візуально подовжує ноги, але й продовжує бути популярною серед фешн-блогерів та знаменитостей.

Читайте також: Взуттєва мода-2023: які підбори будуть популярні цієї весни.

Фото: pinterest.com

Лофери

Ця класична пара відома своїм комфортом та універсальністю. Лофери включають як повсякденні комплекти одягу, так і святкові. Також вони є чудовою альтернативою підборам або кросівкам, коли йдеться про офісний або діловий одяг. Класичні лофери з плоским каблуком не виходять з моди, також актуальна більш масивна "тракторна" підошва.

Фото: pinterest.com

Босоніжки на підборах

Якщо вам не подобаються класичні туфлі-човники або ви вважаєте, що вони виглядають надто незграбно з вашим вбранням, змініть їх на босоніжки з двома ремінцями. Оскільки в цьому взутті відкрита більша частина стопи, вона допоможе подовжити ногу, а не "обрізати" її. Обирайте нейтральні відтінки, які поєднуватимуться практично з будь-яким кольором одягу у вашому гардеробі.

Фото: pinterest.com

Сандалії з ремінцями

Не всім подобаються повсякденні шльопанці та слайди, тому сандалії з ремінцями залишаються найкращим взуттям літа. Більш мінімалістичний дизайн здаватиметься майже невидимим, у той час моделі з безліччю деталей, що перехрещуються, або товстою підошвою допоможуть оживити базовий літній комплект.

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, яке весняне та літнє взуття найкраще поєднується з джинсами: 9 модних варіантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Скрізь досягнуть успіху: знаки Зодіаку, які можуть працювати будь-де

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які досягнуть успіху в будь-якій сфері - Близнюки, Діви, Стрільці, Риби можуть працювати будь-де

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини