Лайм

Джинси слоучі стали трендом 2023 року: як вони виглядають і з чим носити

Пригляньте для себе варіант стильного образу

У базовому весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів штанів. І якщо ви вже приглянули на сезон штани довжиною до щиколотки та широкі джинси з розрізами на стегнах, зверніть також увагу на джинси слоучі. theLime вирішив докладніше розповісти вам про цю модель, а також із чим її поєднувати цієї весни.

Назва slouchy перекладається з англійської як "громіздкий", "об'ємний". Такі джинси – різновид мом-джинс або, як їх ще називають, маминих джинсів, і варіація на популярні у 1940-х брюки-банани. На відміну від мом-джинс слоучі мають і вузьку талію, і вузький низ.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Яке весняне і літнє взуття найкраще поєднується з джинсами: 9 модних варіантів.

Джинси слоучі це тип джинсових штанів, для яких характерна вільна посадка, вони не сильно облягають стегна і зазвичай звужуються до кісточок. Підходять такі штани з деніму для повсякденних невимушених образів.

Фото: pinterest.com

Слоучі часто мають низьку посадку, як правило, нижче за природну талію, а також можуть мати занижений внутрішній шов, що надає їм розслабленого і недбалого вигляду.

Фото: pinterest.com

Чимало модниць обирають таку модель для повсякденних луків. Їх часто виготовляють з м'якої та легкої джинсової тканини, яка забезпечує свободу рухів та невимушену посадку. Джинси слоучі можуть бути пошиті як зі світлого, так і темного деніму, і можуть мати потерті або вицвілі деталі, що створюють ефект зношеності.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: У моді не тільки широкі штани: Христина Горняк показала трендовий фасон джинсів.

Зазначимо, що не тільки класичні слоучі популярні зараз. Білі, чорні, сірі та бежеві становлять чудову альтернативу моделям із синього деніму.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Слоучі можна стилізувати по-різному, залежно від бажаного образу. Їх можна поєднувати зі светрами оверсайз, футболками чи сорочками для створення повсякденного образу в стилі гранж або з блузкою та каблуками для більш шикарного та невимушеного вечірнього образу. Джинси слоучі універсальний елемент гардеробу, що поєднує комфорт і стиль.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Які весільні сукні зараз в моді: топ-5 фасонів, які показали на Bridal Fashion Week.
  2. Лілія Ребрик показала, як носити брючний костюм цієї весни: два модних варіанти.
  3. Які сонцезахисні окуляри вважають наймоднішими у 2023 році: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору