Лайм

Модне взуття на теплу погоду: які туфлі і кросівки носити весною і літом

Надихайтеся трендами 2023 року

Квітень у розпалі, і погода стає теплішою. Змінюючи гардероб по сезону, жінки орієнтуються на особисті смаки, зручність і, звичайно ж, тренди. Раніше ми розповідали, які джинси будуть актуальними цього року, а тепер докладніше зупинимося на модному взутті на весну та літо.

Туфлі Мері Джейн

"Мері Джейн" - популярна модель туфель, яка зазвичай має закруглений носок, один ремінець на підйомі, а також низький підбор. Вони часто виготовлялися зі шкіри і традиційно носилися як парадне взуття. Вважається, що назва "Мері Джейн" походить від імені героїні американських коміксів "Бастер Браун": його сестра Мері Джейн носила цей тип взуття на початку 1900-х років.

У 2023 році туфлі "Мері Джейн" мають багато актуальних варіацій, включаючи моделі з високим товстим каблуком та платформою.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Лофери

Лофери відомі своїм комфортом та універсальністю, їх можна носити як із повсякденним, так і з ошатним одягом. Спочатку вони були розроблені як повсякденне взуття для чоловіків, але сьогодні доступні в різних стилях як для чоловіків, так і для жінок.

Весною 2023 року актуальні класичні лофери зі шкіри або замші з плоским каблуком та закругленим носком. Також у тренді масивніша "тракторна" підошва.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: Класичні лофери на піку популярності - як виглядають модні туфлі 2023 року.

Рибацькі сандалі

"Сандалі рибалки" зазвичай мають закритий носок, відкриту п'яту і кілька ремінців, що перехрещуються на стопі і кісточці. Дизайн нагадує сандалії, які влітку носили рибалки: їм потрібне було міцне захисне взуття, здатне витримати вологу погоду. Рибальські сандалії часто виготовляються зі шкіри або синтетичних матеріалів і можуть мати нековзну підошву для додаткового зчеплення. Вони зручні, міцні та практичні, що робить їх популярним вибором для жінок, які люблять активний відпочинок чи повсякденний літній одяг.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Балетки

Наймодніші балетки 2023 року – м'які та гнучкі, з атласної тканини або шкіри, візуально ніби спеціально створені для балетних танців. У тренді круглий носок і тонка плоска підошва, хоча допускаються і моделі з невеликим квадратним підбором.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Кросівки в стилі ретро

Наймодніші кросівки 2023 року нагадують попередні модні епохи. Зверніть увагу на класичні дизайни кросівок 70-х, 80-х та 90-х років. У тренді є масивні бігові силуети, високі баскетбольні кросівки, класичні тенісні туфлі. Деякі популярні бренди кросівок у стилі ретро включають Adidas, Nike, Reebok та New Balance.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Читайте також: Топ-5 моделей кросівок, які вважаються наймоднішими у 2023 році: фото.

Танкетка

Танкетка - це тип високого каблука, який звужується від п'ятки до середини підошви. Каблук виконаний у вигляді цільного шматка матеріалу, який утворює клиноподібну форму. В 2023 танкетка зустрічається в колекціях найпопулярніших брендів, і особливо добре пасує до літніх босоніжок.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Мікрокаблук

Туфлі на маленькому тонкому підборі стали популярними у 2022 році, і у 2023 році цей тренд не змінився. Мікрокаблук можна знайти на різних типах взуття, включаючи туфлі-човники, сандалії і чоботи. Зверніть увагу на туфлі з гострим носком, відкритою п'ятою та ремінцем-перемичкою – такий варіант буде модним навесні та влітку.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Ковбойські мюлі

У 2023 році ковбойські чоботи стали великим трендом, і тепла погода - не причина відмовлятися від нього. Навесні та влітку модниці носитимуть ковбойські мюлі – туфлі без застібки та задника, з гострим носком, квадратним або клиноподібним каблуком.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, яке весняне та літнє взуття найкраще поєднується з джинсами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Скрізь досягнуть успіху: знаки Зодіаку, які можуть працювати будь-де

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які досягнуть успіху в будь-якій сфері - Близнюки, Діви, Стрільці, Риби можуть працювати будь-де

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини