Лайм

Яке весняне і літнє взуття найкраще поєднується з джинсами: 9 модних варіантів

Поекспериментуйте з образами

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: для спортивних луків – зручні кросівки, а для повсякденних та офісних – класичні лофери та туфлі-човники. theLime зробив для вас добірку з варіантами взуття на весну та літо, яке найкраще поєднується з джинсами.

Для стильних повсякденних луків вибирайте лофери. Це може бути як класична модель із чорної шкіри, так і варіант зі штучної шкіри з тваринним принтом. Одягайте улюблені джинси, білу сорочку, піджак оверсайз, джинсову куртку або бежевий тренч. Доповніть образ клатчем або місткою сумкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також джинси добре поєднуються з балетками – класичною моделлю жіночого взуття із закритим носком на плоскій підошві або з маленьким стійким підбором. Одягайте штани з деніму прямого крою, сорочку в клітинку і балетки яскравого кольору, а доповнити лук можна сумкою-шопером.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна підібрати оригінальні балетки з імітацією шкіри пітона чи леопарду. Носити їх можна з блакитними джинсами, футболками та однотонними піджаками.

Фото: pinterest.com

На весну та літо також можна приглянути мюлі. Це популярний різновид жіночого взуття на підборах із закритим носком, головна особливість якого відкрита п'ята. Одягайте оригінальні джинси з потертостями чи дірками, білу футболку, а зверху накиньте сорочку чи кардиган.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Взуття на платформі - великий тренд 2023: які моделі вибрати цієї весни.

Джинси добре поєднуються зі спортивним взуттям. Ви можете вибрати класичні кросівки, модель на масивній підошві або кеди. З таким взуттям та брюками з деніму можна створити багато стильних повсякденних луків.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для виходу у світ чи походу на вечірку пригляньте класичні туфлі-човники із замші. Носити їх можна з широкими джинсами, джинсами слоучі, а також з моделлю прямого крою. Доповніть лук блузою або светром, а також аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Влітку джинси можна поєднувати з босоніжками на невеликому підборі. Підберіть під улюблену модель штанів з деніму трендовий фасон відкритого взуття та доповніть образ топом, блузою та сумкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати та одягнути під джинси шльопанці на низькому ходу. Створіть стильний лук: сині джинси прямого крою, чорні футболки та піджак оверсайз, а також класична сумка та шльопанці.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Топ-7 антитрендів жіночої моди, від яких краще відмовитися.
  2. Знахідка для жінок після 40 років: які кольори візуально омолоджують.
  3. Який стиль одягу найбільше підходить різним знакам Зодіаку: фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору