Лайм

Балетки – найбільший тренд весни 2023 року: з чим носити актуальні туфлі сезону

Придивіться собі нову пару

У весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька пар взуття: для спортивних луків – зручні кросівки, а для повсякденних та офісних – класичні лофери, а також балетки. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим поєднувати ці туфлі.

Балетки – це класична модель жіночого взуття із закритим носком на плоскій підошві або із маленьким стійким підбором. Таке взуття отримало свою назву за схожість із професійним взуттям для балету.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Балетки були створені Сальваторе Капеціо наприкінці ХІХ століття Нью-Йорку. У 1949 році вони потрапили на обкладинку модного журналу Vogue і набули всесвітньої популярності завдяки кіноекрану, де в них з'являлися Одрі Хепберн і Бріжит Бардо.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Черевики челсі - найбільший хіт весни 2023: які моделі в тренді.

Для стильного повсякденного луку пригляньте класичний варіант балеток чорного кольору зі шкіри. Носити їх можна зі штанами, звуженими до низу, лонгслівом або водолазкою, а також довгим пальто або тренчем.

Фото: pinterest.com

Для виходу в світ можна приглянути лаковані балетки яскравого кольору, наприклад, рожеві. Одягайте коротку спідницю зі складками, укорочений в'язаний кардиган з великими ґудзиками, капронові колготки та такі туфлі. Доповніть образ сумкою у тон до взуття чи верху.

Фото: pinterest.com

Також на піку популярності модель балеток з ремінцем на щиколотці. Їх можна носити з темно-синіми широкими джинсами, гольфами-водолазками і куртками-косухами.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Які ботильйони будуть модними весною 2023 року: топ-5 трендових моделей.

Якщо ви полюбляєте носити світле взуття, пригляньте білі балетки на невеликому підборі та з декором у вигляді бантиків. Надягати такі туфлі можна як зі спідницями, так і з джинсами та джинсовими куртками.

Фото: pinterest.com

Для створення стильного образу вибирайте двокольорові балети. Вдягайте широкі штани з високою лінією талії, укорочений кардиган і бежеві балетки з чорним носком. Доповніть лук невеликою сумкою-клатчем.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант балетки з роздвоєним носком (розділенням між великим та рештою пальців). Таке взуття допоможе виділитися з натовпу і підкреслить ваш індивідуальний стиль.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Щоб урізноманітнити свій гардероб, можна також приглянути балетки з двома ремінцями. Одягайте коротку сукню, масивний піджак оверсайз і таке взуття, а доповнить лук невелика сумка.

Фото: pinterest.com

Для теплих весняних днів без дощів можна доглянути балетки з атласу, сатину, неопрену або оксамиту. Це, швидше, взуття для святкового заходу та виходу у світ, оскільки один з головних мінусів цих матеріалів – вони дуже швидко брудняться і псуються, а також вимагають до себе дбайливого ставлення та особливого догляду.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Помідори дадуть багатий урожай: рецепт підгодівлі для розсади.
  2. Топ-10 речей, які найбільше захаращують квартиру і створюють безлад.
  3. Традиційна страва на Великдень: як приготувати домашню ковбасу у фользі замість кишки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору