Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами та вже пробували готувати спагетті з курячими сердечками, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт - зробіть вершкову пасту з куркою та томатами. Ця страва готується доволі швидко, проте виходить ситною та смачною.
Інгредієнти: філе курки - 500 г, борошно - 1-2 ст/л, цибуля - 1 шт, томати - 2 шт, часник - пару зубчиків, вершки 20-33% - 400 мл, спагетті, олія та вершкове масло для смаження.
Приготування: філе миємо, очищаємо та посипаємо борошном. Смажимо м'ясо на суміші рослинної олії та вершкового масла. Додаємо цибулю та готуємо на середньому вогні ще 3-5 хвилин. Солимо та додаємо спеції.
Помідори очищаємо та нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо їх на пательню та тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
Читайте на тему: Як приготувати панкейки на йогурті: покроковий рецепт американських млинців.
Далі вливаємо до курки та помідорів теплі вершки, часник. Доводимо всю нашу масу до кипіння на повільному вогні, після чого вимикаємо.
В окремій ємності відварюємо спагетті, промиваємо їх, додаємо до інших компонентів та ретельно все перемішуємо.
Ніжна вершкова паста з куркою та томатами готова, можна насолоджуватись неповторним смаком!
- Швидко готується на сковороді: раніше ми ділилися рецептом піци з лаваша замість тіста.
Цікаві новини для вас:
- Що приготувати замість торта "Бите скло": рецепт десерта з йогурту у холодильнику.
- "Три склянки" – найпопулярніший рецепт млинців: як їх приготувати.
- Рецепт з курячою печінкою: як приготувати смачний печінковий торт з овочами.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.