Лайм

Що приготувати замість звичайних макаронів: рецепт вершкової пасти з куркою

Поекспериментуйте на кухні

Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами та вже пробували готувати спагетті з курячими сердечками, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт - зробіть вершкову пасту з куркою та томатами. Ця страва готується доволі швидко, проте виходить ситною та смачною.

Інгредієнти: філе курки - 500 г, борошно - 1-2 ст/л, цибуля - 1 шт, томати - 2 шт, часник - пару зубчиків, вершки 20-33% - 400 мл, спагетті, олія та вершкове масло для смаження.

Фото: unsplash.com

Приготування: філе миємо, очищаємо та посипаємо борошном. Смажимо м'ясо на суміші рослинної олії та вершкового масла. Додаємо цибулю та готуємо на середньому вогні ще 3-5 хвилин. Солимо та додаємо спеції.

Помідори очищаємо та нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо їх на пательню та тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.

Читайте на тему: Як приготувати панкейки на йогурті: покроковий рецепт американських млинців.

Далі вливаємо до курки та помідорів теплі вершки, часник. Доводимо всю нашу масу до кипіння на повільному вогні, після чого вимикаємо.

В окремій ємності відварюємо спагетті, промиваємо їх, додаємо до інших компонентів та ретельно все перемішуємо.

Ніжна вершкова паста з куркою та томатами готова, можна насолоджуватись неповторним смаком!

Фото: unsplash.com

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні