Лайм

Замість макаронів по-флотськи: як приготувати спагетті з курячими сердечками

Візьміть на замітку новий рецепт

Якщо ви обожнюєте макарони по-флотськи і шукаєте різні способи їх приготування, пропонуємо урізноманітнити меню новим рецептом. Зробіть спагетті з курячими сердечками - це чудова альтернатива вашої улюбленої страви, яка готується максимально легко та швидко. Перелік всіх необхідних компонентів та детальну інструкцію з приготування – знайдете нижче у цьому матеріалі.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: курячі сердечка 600 гр, морква 1 шт, цибуля 1 шт, помідори у власному соці 350 гр/свіжі помідори 2 шт/томатна паста 2 ст л (щось одне на вибір), сметана 3 ст л, сіль, перець.

Приготування: курячі сердечка очищаємо, нарізаємо та добре промиваємо у воді Цибулю чистимо, нарізати невеликими шматочками. Моркву чистимо, дрібнимо кубиками або натираємо на великій терці.

Сердечка обсмажуємо на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості олії. Готуємо їх близько 8-10 хвилин.

Фото: unsplash.com

Читайте на тему: Замість звичайних макаронів по-флотськи: як приготувати пасту болоньєзе з м'ясним соусом.

Потім додаємо моркву, цибулю, солимо, поперчимо все і перемішуємо. Всі компоненти разом потрібно готувати на середньому вогні приблизно 10 хвилин – після приготування морква має стати м’якою.

Додаємо помідори, сметану, трішки води та тушкуємо під кришкою ще 15 хвилин. В якості гарніру ідеально підійдуть спагетті чи картопляне пюре. Смачного!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії