Лайм

Не тільки чорний: стилісти назвали 5 кольорів, які роблять фігуру стрункішою

Відтінки, які варто приміряти

Колір об'єкта впливає сприйняття його форми і розміру, і одягу це правило теж стосується. Загальноприйнято, що чорний колір майже завжди робить фігуру меншою, але вам не обов'язково носити похмурі речі, щоб досягти бажаного візуального ефекту. Стилісти розповіли виданню Bestlife, які відтінки підійдуть повним жінкам.

1. Смарагдово-зелений

Кольори, які роблять нас стрункішими, не завжди нейтральні. Глибокий смарагдово-зелений відтінок може створити той самий ефект, привертаючи до себе увагу і при цьому приховуючи обриси тіла. Стилістка Софі Малквіст особливо рекомендує його зеленооким жінкам із теплим відтінком шкіри.

"Мені подобається носити смарагдово-зелений жакет або одягати сукню цього кольору, щоб створити обтічний силует, що підкреслює вигини у всіх потрібних місцях, - ділиться Малквіст. - Поєднання смарагдово-зеленого з іншими нейтральними кольорами, такими як чорний, білий або сірий, також може створити ефект схуднення.

Фото: Pinterest

Читайте також: Топ-3 кольори, які роблять людей привабливішими з точки зору психології.

Червоний

Помилкова думка, що яскраві та сміливі кольори завжди повнять. Стилісти запевняють, що це не так.

"Червоний колір втілює в собі ту ж нейтральність, універсальність і переваги, що і чорний, але з більшою бадьорістю та енергією, - каже Елізабет Косіч, персональна стилістка. - Він допоможе створити ефектний образ, який не скоро забудеться, тоді як така сама річ у чорному кольорі виглядатиме банально".

Експерт за стилем рекомендує приміряти однотонну червону сукню із запахом, яка візуально подовжує та струнить фігуру.

Темно-синій (наві)

Більшість стилістів називають темно-синій другим після чорного кольорим, який робить фігуру стрункішою. Глибокий відтінок підходить для всіх тонів шкіри, і буде доречним як в офіційних, так і повсякденних ситуаціях.

"Один із моїх улюблених способів стилізувати темно-синю сукню — поєднувати її з рожевим плащем для яскравості і контрасту, — каже стилістка Крістен Круз. - Сорочка у вертикальну чорно-білу смужку у поєднанні з темно-синіми штанами також є чудовим поєднанням".

Читайте також: Які речі приховують живіт: 8 порад, щоб виглядати модною та стрункою.

Шоколадний

Глибокий коричневий колір одягу - ще один простий спосіб досягти візуальної стрункості. Шоколадний сумісний із усіма відтінками шкіри. Крім того, він не такий важкий, як чорний, і тому має освіжаючий ефект. За словами стилістки Косіч, цей колір чудово виглядає у костюмах, коктейльних сукнях та одязі стриманого крою, наприклад, спідницях-олівець.

Яскраво рожевий

У 2023 році рожевий у тренді, і ви сміливо можете обирати яскраву фуксію для витонченого та ефектного образу. Персональна стилістка Ешлі Фулл, яка спеціалізується на моді великих розмірів, рекомендує використовувати сміливі рожеві кольори та візерунки, оскільки вони створюють ілюзію для очей, відвертаючи увагу від загального контуру.

"Спробуйте смугасту сукню на гудзиках, сукню з квітковим принтом або спідницю в горошок, щоб вигідно виглядати у цьому відтінку", - радить експертка.

Раніше ми розповідали, які джинси найбільше підходять повним жінкам: топ-5 модних фасонів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним