Лайм

Як приготувати справжній омлет по-французьки у пакеті: простий рецепт

Спробуйте зробити улюблену страву по-новому

Омлет - популярний варіант ситного сніданку, який робиться за лічені хвилини. Рецептів його приготування існує безліч: від дієтичного білкового на пару до сирного із зеленню. Тож якщо ви любите цю страву, візьміть собі на замітку ще один варіант її приготування - зробіть ніжний та пухкий омлет по-французьки у пакеті. Як його приготувати, розповіла на своїй сторінці в Instagram кулінарна блогерка Наталія.

Фото: instagram.com/natalia.bianca.16547

Інгредієнти: яйця 2 шт, молоко 1% 1 склянка, сіль за смаком.

Приготування: в глибокій ємсності збийте яйця, додайте сіль, молоко і ще раз збийте. Професійні кухарі рекомендують збивати окремо білки і окремо жовтки, а потім з'єднати ці всі інгредієнти, однак можна зробити і як зазвичай.

Читайте також: Сніданок 5-хвилинка: три ідеї на кожен день, які підуть із задоволенням і користю.

Далі потрібно взяти новий поліетиленовий пакет, вилити туди молочно-яєчну суміш і зав'язати пакет. Наступний крок: налийте воду в каструлю (близько 10 см у висоту), доведіть до кипіння. Коли вода почне закипати, опустіть у рідину пакет з омлетом та зменшіть вогонь. Готувати омлет у пакеті потрібно хвилин 10-15, в залежності від обсягу маси.

Після закінчення вказаного часу обережно дістаньте пакет з води, розріжте його та дістаньте готову страву. Ніжний та пухкий омлет по-французьки викладіть на тарілку. Смачного!

Фото: unsplash.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини