Лайм

Білі штани - модний хіт 2023 року: як виглядають наймодніші фасони

Які моделі обрати та з чим їх носити

Білі джинси і штани – тренд 2023 року, тому не дивно, що вони стали основою весняного та літнього гардеробу. Маючи таку річ у шафі, можна складати багато стильних образів на всі випадки життя. У колекціях дизайнерів можна знайти широкі палаццо, укорочені штани, моделі з низькою посадкою та варіанти з деніму. Розповідаємо, з чим носити білі штани, щоб виглядати стильно та сучасно.

Якщо ви хочете зібрати діловий аутфіт з білим брюками, то просто з'єднайте їх з мішкуватою білою футболкою і додайте чорний ремінь. Для більш гармонійного образу взуття має бути з чорними елементами і обов'язково з гострим носом, який цього сезону на піку популярності.

Фото: instagram.com/erinoffduty

Не турбуйтеся про свій святковий гардероб. Проста біла майка з відповідними широкими льняними штанами виглядає так само стильно та оригінально, як і будь-яка яскрава сукню.

Читайте також: Лляні штани - великий тренд 2023: як виглядають наймодніші фасони.

Фото: instagram.com/thevisuelofgrace

Ідеальне поєднання для міських прогулянок – білі джинси та біла сорочка. Додайте акцент у вигляді чорного ременя та чорних туфель, і сміливо вирушайте в дорогу. На випадок холодної погоди накиньте на плечі світшот.

Фото: instagram.com/sylviemus_

Якими б невимушеними здавалися білі штани, їх легко можна вдягнути навіть на найпрестижніші заходи. Просто додайте каблук і брендовий ремінь, і образ одразу приковуватиме погляди.

Фото: instagram.com/annelauremais

Якщо хочете поєднувати в образі стиль і комфорт, тоді надягніть лляні штани і сорочку на ґудзиках, щоб створити ідеальний пляжний ансамбль. І, звичайно, не забудьте бейсболку для додаткового захисту від сонця.

Фото: instagram.com/aida.bdji

Любительки повсякденного шику напевно оцінять таку модну комбінацію – широкі білі джинси та футболку оверсайз із принтом.

Читайте також: Широкі штани-парашути – тренд 2023: як вони виглядають.

Фото: instagram.com/majawyh

Велика сумка та пара модних балеток – ідеальні завершальні штрихи до вбрання, що складається з мішкуватих білих штанів та поплінової сорочки в тон.

Фото: instagram.com/anoukyve

Якщо хочете додати образу грайливості, то просто надягніть верх у білизняному стилі, ефектні босоніжки та візьміть сумку з камінням. У такому випадку ваші повсякденні штани карго вийдуть на новий рівень.

Фото: instagram.com/slipintostyle

Щоб додати образу шику в прохолодні дні, з'єднайте улюблені білі штани з чорним блейзером.

Фото: instagram.com/andi_mun

Раніше ми розповідали, які фасони штанів вибрати на літо 2023: п'ять модних варіантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою