Лайм

Як виглядають наймодніші джинсові сукні на літо 2023 року: фото

Актуальні тренди на теплий сезон

Денім - універсальна тканина, яка з року в рік потрапляє в тренди в різних інтерпретаціях. У 2023 році, крім широких джинсів, простежується сплеск популярності довгих джинсових спідниць із розрізом. Модниці не залишили без уваги і джинсові сукні. Розповідаємо, які фасони стали найактуальнішими цього літа.

Фото: Lena Hoschek

Однією з причин популярності джинсових суконь є їхня неймовірна універсальність. Чи збираєтеся ви створити повсякденний денний образ, чи ошатний вечірній ансамбль, - джинсові сукні чудово вам підійдуть. У 2023 році вітається еклектика стилів, починаючи від повсякденних суконь-сорочок з гудзиками та закінчуючи джинсовими сукнями міді, які підходять для урочистостей.

Фото: Pinterest

Фото: Topshop

Читайте також: Шорти-бермуди довжиною до коліна – популярний тренд: з чим їх носити.

Джинсова сукня дозволяє з мінімальною кількістю аксесуарів і вдалою парою взуття без особливих зусиль створити вишуканий і гармонійний образ. Поєднуйте такі сукні з класичними білими кросівками, актуальними балетками, ультрамодним взуттям з роздвоєним носком, сабо, босоніжками.

Фото: Getty Images

Фото: www.vogue.co.uk/Jonathan Daniel Pryce

Серед наймодніших фасонів 2023 року - джинсові сарафани на бретелях, кокетливі міні-сукні вільного крою, жіночні сукні міді зі спідницею-сонце або рюшами.

Фото: LOEWE

Фото: Oscar de la Renta

Джинсова тканина славиться своєю довговічністю, і те саме стосується джинсових суконь. Вони зроблені "на віки", а це означає, що ви можете носити їх сезон за сезоном, не турбуючись про знос. Крім того, вони комфортні та м'які, що робить їх ідеальними для повсякденного носіння.

Фото: Getty Images

Читайте також: Надя Дорофєєва показала, як виглядають наймодніші сандалі літа 2023 року: фото.

Модниці люблять джинсові сукні за широку варіативність стилю. Ви можете експериментувати з різними аксесуарами, взуттям та верхнім одягом, щоб створювати несхожі один на одного образи. Для повсякденного виходу спробуйте поєднання джинсової сукні-сарафану з футболкою та кросівками.

Фото: Pinterest

Якщо ви хочете створити більш богемний образ, надягніть кімоно поверх джинсової максі-сукні і доповніть образ босоніжками на танкетці або мікропідборах.

Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею