Лайм

Вчимося у зірок: які жіночі джинси стали наймоднішими у 2023 році

Пригляньте варіант стильного образу

Літо у багатьох модниць асоціюється з сарафанами та сукнями, проте є й такі, які навіть у теплу пору року віддають перевагу джинсам. І якщо у вашому гардеробі вже є штани з деніму прямого крою або білі джинси, пригляньте ще кілька модних фасонів, як у українських зірок. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим їх поєднують Злата Огневич, ROXOLANA, Катерина Лозовицька, Джамала, Леся Нікітюк, Даша Квіткова.

Читайте також: Як виглядають модні джинси мом і з чим їх носити: ідеї образів із фото.

Злата Огнєвіч

Відома українська співачка та головна героїня шоу про кохання "Холостячка-2" Злата Огневич обрала для літнього образу трендові джинси карго з накладними кишенями. Штани кльош із блакитного деніму вона доповнила лаконічним білим топом, відкритими босоніжками на високих підборах та непомітними прикрасами. Вийшов стриманий, але водночас стильний образ.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Роксолана Сирота

Співачка та автор пісень Роксолана Сирота, відома як ROXOLANA, також віддає перевагу популярному в цьому сезоні фасону карго. Для повсякденного луку артистка вибрала блакитні джинси з невеликими кишенями, однотонний лонгслів, куртку-бомбер насиченого смарагдового відтінку та кеди на масивній підошві.

Фото: instagram.com/roxolanas

Інший образ ROXOLANA склала із чорними джинсами карго. Широкі штани вона доповнила білою футболкою з принтом та короткою джинсовою курткою, а також практичними чорно-білими кедами.

Фото: instagram.com/roxolanas

Катя Лозовицька

Переможниця шоу "Холостяк-12" та модель Катя Лозовицька, яка нещодавно стала учасницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2023", обрала для літніх луків широкі розкльошені джинси. Свій образ вона доповнила топом з деніму такого ж відтінку, кедами на масивній підошві, шкіряною сумкою з трендовою ручкою з ланцюгів, а також укороченою шкіряною курткою-косухою.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Читайте також: Як виглядають жіночі джинси джогери, що стали зручним трендом 2023 року: фото.

Джамала

Українська співачка кримськотатарського походження, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2016 теж віддає перевагу широким джинсам кльош. Модель із блакитного деніму вона доповнила стильною вишиванкою такого ж відтінку, чоботями-козаками кольору металік та червоним капелюхом з широкими полями.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Інший лук вона склала з чорними джинсами. Їх вона одягла з базовою футболкою такого ж відтінку, як і штани, замшевими ботильйонами та пончо-накидкою з вишитими квітами контрастного кольору.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Леся Нікітюк

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюкна днями продемонструвала в мережі Instagram образ із вузькими брюками з деніму в стилі печворк, пошитими з джинсової тканини різного кольору. Такий незвичний низ вона доповнила білою майкою, яку заправила у штани, а також відкритими босоніжками на високих шпильках та мініатюрною сумкою у трендовому відтінку металік.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Ведуча обрала фасон скінні, який разом із контрастними джинсовими вставками вигідно підкреслив її довгі ноги та тендітну фігуру.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Даша Квіткова

Переможниця "Холостяка-9", екс-дружина телеведучого Микити Добриніна, молода мама, підприємець та блогер Даша Квіткова часто балує своїх підписників знімками у трендових луках. Нещодавно вона позувала для фото у прямих штанях із деніму з написом спереду. Свій образ вона доповнила білою майкою, сонцезахисними окулярами, ледь помітними прикрасами на шиї, лонгслівом-тільником, який вона накинула на плечі, а також яскраво-зеленими кедами відомого бренду.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

  1. Які тренди ретро-моди стали популярними у 2023 році: їх усі носять.
  2. Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону.
  3. Прозорий лак або блискуче тілесне покриття: як виглядає найбільший тренд манікюру 2023 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня