Лайм

Як змінилася мода на джинси: п'ять незвичайних фасонів, які стали трендом

В моду повертаються давно забуті тенденції

Мода – явище змінне, і кожен новий сезон пропонує модницям все нові й нові актуальні речі. Натомість, моделі, які колись були на піку популярності, відходять на задній план, наприклад, як джинси-скінні. У цьому матеріалі theLime розповість, які незвичайні фасони деніму повернулися у моду у 2023-му.

Читайте також: Які речі ніколи не виходять з моди: 10 прикладів нестаріючої класики.

З розрізами

Це тренд, який не зникає, але лише посилюється. Оберіть модель, яка має ефектні довгі розрізи внизу, або горизонтальні розрізи на рівні стегон. Комбінувати її можна як із улюбленими зручними кросівками, так із босоніжками чи туфлями-човниками. Що стосується верху, який можна підібрати до такого фасону, то він теж може бути різноманітним: від подовжених блейзерів базових кольорів до універсальних сорочок, світшотів та футболок.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: pinterest

Карго

Зверніть увагу на джинси карго середньої посадки. Їх можна сміливо комбінувати як із різноманітними топами, так із більш ефектним речами, оскільки джинси такого фасону є універсальними. Окрім того, вони вдало виглядають у поєднанні із закритим взуттям на маленьких підборах, а масивні кишені по всій довжині надають такому одягу особливо яскравого вигляду.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

З низькою посадкою

Джинси з низькою посадкою - це натяк на 2000-ні роки, який знову повертається у модний світ. Експерти радять поєднати річ із укороченою джинсовою курткою - таким чином вдасться оголити зону живота та продемонструвати фігуру. Якщо ж не бажаєте цього робити, підберіть до деніму стильну блузу чи сорочку, а також додайте взуття на помірних підборах для отримання більш вишуканого образу.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Даша Квіткова показала трендове літнє взуття 2023 року: воно повернулося в моду з минулого.

Широкі штанини-кльош

Обирайте дану модель джинсів та не переживайте на рахунок того, що можете виглядати у ній надто масивно. Така річ може пройтися до смаку не всім, проте виглядає вона ефектно та актуально в 2023 році. Якщо бажаєте підкреслити образ, додайте високі підбори, які будуть ледь помітно виглядати з-під довгої мішкуватої тканини.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

В стилі печворк

Джинси у стилі печворк дозволять вам підкреслити індивідуальність та продемонструвати свій смак в одязі. Оберіть поєднання світлого та темного деніму та доповніть річ стильним верхом, взуттям та аксесуарами. Окрім класичного світло-синього та темно-синього джинсу, в моді також кольоровий печворк, який бере свій початок ще з 70-х років. Така модель джинсів чудово виглядатиме із класичною білою футболкою.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

  • Раніше ми розповідали про 5 помилок у стилі, які візуально додають віку навіть молодим жінкам.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття