Лайм

Білі джинси – тренд 2023 року: які фасони в моді і з чим носити

Стильні ідеї образів на будь-який смак

У базовому весняному гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів штанів. І якщо ви вже приглянули на сезон штани довжиною до щиколотки та широкі джинси з розрізами на стегнах, зверніть увагу на білі джинси. theLime вирішив зробити добірку з трендовими моделями, а також розповісти, з чим їх поєднувати.

Для повсякденних луків пригляньте трохи укорочені білі джинси прямого крою. Носити їх можна з блузками або гольфами, а зверху накинути куртку або в'язаний трендовий кардиган на гудзиках. Доповнять образ невелика сумочка та черевики челсі.

Фото: pinterest.com

Щоб виглядати стильно, надягайте білі штани з деніму, блакитну сорочку та довгий плащ-тренч. Завершіть образ невеликим клатчем та зручними кросівками.

Фото: pinterest.com

Для ділової зустрічі підійде стриманий чорно-білий образ. Одягайте білі джинси, які доповнять чорний лонгслів, піджак, а також класична сумка та мюлі. Для більш неформального образу туфлі можна замінити зручними кедами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Кому підходять джинси труби та як носити модний фасон 2023 року: фото.

Вузькі білі джинси навесні можна поєднувати також із лоферами і високими кросівками хайтопами. Доповніть все це стильними аксесуарами, і образ буде виглядати дорого.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо ви полюбляєте широкі моделі, пригляньте на весну білі джинси з принтом у сердечки. Носити їх можна з кедами та кросівками, а також гольфами-водолазками, кардиганами та футболками.

Фото: pinterest.com

З широкими джинсами білого кольору гармонійно поєднуватиметься темний верх. Тому доповніть джинси палаццо чорною футболкою, топом, блузкою або светром. Взуття та сумку підберіть у бежевій гамі.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Джинси слоучі стали трендом 2023: як вони виглядають і з чим носити.

Білі джинси ідеальний варіант на теплу весну та літо. Доповніть їх яскравим топом, відкритим взуттям та маленьким клатчем – і стильний образ готовий.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант надягайте білі джинси з блузою з мусліну, яку можна заправити в штани, залишити на випуск або зав'язати на вузол на талії. Взуття та інші аксесуари підберіть відповідно до всього.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також білі джинси гарно поєднуються з білою футболкою, піджаком, туфлями-човниками та клатчем. Вийде універсальний образ, в якому можна піти і на роботу, і на побачення, і на зустріч із подругами.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Які сонцезахисні окуляри вважають наймоднішими у 2023 році: фото.
  2. Леся Нікітюк у штанах модного фасону показала, як одягатися весною 2023 року: фото.
  3. Топ-7 ознак поганого смаку в одязі, які зіпсують навіть найдорожчий образ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору