Лайм

54-річна Дженніфер Лопес вразила бездоганною фігурою у спідній білизні: фото

Фанати не пошкодували компліментів для свого кумира

Нещодавно американській виконавиці, акторці та бізнесвумен Дженніфер Лопес виповнилося 54, проте вік не заважає їй почуватися впевнено та демонструвати світові свою красу. Так, цього разу знаменитість поділилася у мережі сміливими знімками, на яких постала у білизні.

Відповідні кадри з’явилися на сторінці зірки в Instagram. На них вона була одягнена у мереживний комплект спідньої білизни синього кольору, а доповнили спокусливий образ накидка блакитно-бірюзового відтінку та взуття на підборах. "Щасливого понеділка! Всім гарного тижня", - підписала світлини Дженніфер.

Читайте на тему: Минулого року Дженніфер Лопес знялася оголеною на честь свого дня народження.

Фото: instagram.com/jlo

Тим часом шанувальники у коментарях засипали артистку компліментами. Вони захоплюються тим, як вона виглядає у своєму віці. Дехто з користувачів мережі наголосив, що така фігура та доглянутий вигляд після 50-ти років – результат титанічної праці, а також чималих коштів, потрібних на доглядові процедури.

Фото: instagram.com/jlo

"Так, вона виглядає фантастично. Ніяких заперечень", "Лo змушує мене йти за своїми мріями і стати найкращою версією себе", "Боже, благослови мене коштами, дисципліною та нахабністю виглядати так у 54 роки", "Я ніколи не бачив, щоб хтось так гарно виглядав у 54, вона приголомшлива", "Ви демонструєте нам приклад, пані, але ви не рекомендуєте нічого, чого не робите самі!" - йдеться у деяких коментарях під постом знаменитості.

Фото: instagram.com/jlo

Читайте також: Гайді Клум та її 19-річна донька Лені знялися у фотосесії в мереживній білизні: фото.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєрка, продюсерка та бізнеследі. Дворазова номінантка на премію "Золотий глобус". За підсумками 2019 року перебуває на 7-му місці рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних акторів; її заробіток склав $47,5 млн. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну підтримала українців та заборонила свої кліпи на території держави-агресора.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків