Лайм

Який верхній одяг носити цієї осені: модні куртки та пальта 2023 року

Актуальні тенденції на будь-який смак і випадок

Хоча початок вересня в Україні видався теплим, настав час подбати про осінній гардероб. Верхній одяг у цю пору року стає визначальним елементом образу, тому при його підборі важливо орієнтуватися не лише на тренди, а й на практичність. Ось, які фасони курток та пальт актуальні у 2023 році.

Читайте також: Труби, джоггери та інші фасони жіночих джинсів, які вважаються модними восени 2023 року: фото.

Шкіряні куртки

Шкіряні куртки ніколи по-справжньому не виходили з трендів, але у 2023 році законодавці моди віддають перевагу їхнім вінтажним варіаціям. Нарочито грубі мотоциклетні куртки (не плутати з байкерськими), моделі оверсайз з об'ємними плечима, косухи із заклепками та шкіряні бомбери (авіатори) – найпопулярніші моделі осені.

Фото: TOPSHOP

Фото: https://www.instagram.com/nlmarilyn/

Джинсові куртки

Джинсова куртка - базова річ, яка у 2023 році може дещо відходити від свого буденного вигляду. У тренді куртки оверсайз із металевими заклепками, а також жакети з деніму класичного крою, з відкладними комірами, фактурними гудзиками, великими кишенями. Актуальні кольори – білий, темно-синій, чорний, а також яскраві нестандартні відтінки.

Читайте також: Даша Квіткова показала фасон штанів, які стали абсолютним модним хітом у 2023 році: фото.

Фото: Pinterest

Фото: https://www.instagram.com/nlmarilyn/

Тренчі

Довгі тренчі увірвалися в тренди наприкінці 2022 року, і восени 2023-го залишаються актуальними. Модними будуть як класичні моделі бежевого кольору, які легко стилізувати з будь-яким одягом, так і помітніші шкіряні тренчі з масивними плечима, широким коміром і поясом.

Фото: https://www.instagram.com/smythsisters/

Фото: https://www.instagram.com/emmanuellek_/

Пальто прямого крою

Ніколи не втратить своєї актуальності класичне пряме пальто чорного кольору. Моделі оверсайз також залишаються у тренді восени 2023 року. Серед інших помітних тенденцій – принт клітинка, яка стильно та затишно виглядає на осінньому пальті.

Фото: Pinterest

Раніше ми розповідали, з чим носити джинси скінні у 2023 році, щоб образ не виглядав застарілим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня