Лайм

Як урізноманітнити чорний манікюр: сучасні дизайни нігтів для будь-якого випадку

Актуальні тренди 2023 року

Чорні нігті – класика манікюру, яка залишається актуальною з сезону в сезон. Вони можуть бути стильним і універсальним вибором для різних образів і ситуацій. Крім того, є багато способів урізноманітнити чорний манікюр, поєднавши його з іншими актуальними трендами 2023 року.

Читайте також: Тренд 90-х на перламутрові нігті знову актуальний: фото модного манікюру.

Класичний чорний

Простий і елегантний вибір, який не вимагає нічого, крім чорного лаку. Ви можете вибрати глянсове або матове покриття, залежно від ваших уподобань.

Фото: Pinterest

Чорний французький манікюр

Варіант класичного французького манікюру, у якому кінчики нігтів фарбуються в чорний колір замість білого чи іншого контрастного відтінику. Це додає сучасності традиційного образу.

Фото: Pinterest

Чорний із золотом

Додайте до чорного лаку золоті акценти, такі як смужки, крапки чи фольгу, і це створить розкішний та гламурний стиль.

Читайте також: Тренди манікюру на вересень 2023 року: стильний мінімалізм без зайвих деталей.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Чорний та сріблястий

Поєднання чорного та сріблястого створює ще один безпрограшний варіант манікюру. Для акцентів можна використовувати срібні блискітки, фольгу чи металевий лак для нігтів. У 2023 році в моді манікюр хром, тому зверніть увагу на варіанти сріблястої втирки для дзеркального ефекту металік.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Чорний омбре

Створіть ефект омбре, змішавши чорний колір зі світлішим відтінком, наприклад, сірим або темно-червоним. Почніть з цього кольору біля основи нігтя і поступово переходьте до чорного на кінчиках.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Мармуровий манікюр

Досягніть модного ефекту мармуру, поєднуючи чорний з білим або сірим. Мармуровий нейл-арт може бути складним та художнім, надаючи вашим нігтям унікального та привабливого вигляду.

Читайте також: Відтінки кави та вина: які кольори нігтів будуть модними цієї осені.

Фото: Pinterest

Чорні нігті з камінцями

Додайте блиску своїм чорним нігтям завдяки стразам та камінчикам. Ви можете створювати візерунки або застосовувати їх як акценти на конкретних нігтях.

Фото: Pinterest

Чорні геометричні візерунки на нігтях

Поекспериментуйте з геометричними формами та лініями чорного кольору на контрастній основі, щоб створити сучасний та абстрактний вигляд.

Фото: Pinterest

Тваринні принти

Сміливим та модним варіантом буде манікюр з тваринними принтами. Смуги зебри, плями леопарда, візерунки змії або черепахи чорного кольору добре поєднуються з іншими відтінками лаку, наприклад, білим, золотим, коричневим.

Фото: Pinterest

Не забудьте правильно підготувати нігті перед нанесенням чорного лаку, адже цей колір притягує погляди і вимагає бездоганного виконання манікюру.

Дізнайтеся також, наскільки шкідливо робити гелевий манікюр і чи правда лампи для нігтів викликають рак.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці