Лайм

Труби, джогери та інші фасони жіночих джинсів, які вважають модними восени 2023 року: фото

Урізноманітніть свій осінній гардероб

Восени багато модниць перебирають свої речі, щоб доповнити або урізноманітнити базовий гардероб. І якщо ви вже знайшли підходящу пару трендових лоферів для створення стильних луків, зверніть увагу на модні фасони джинсів. theLime докладніше розповідає, на які моделі звернути увагу.

Читайте також: З чим носити джинси скінні у 2023 році, щоб образ не виглядав застарілим: фото.

Джинси труби

Джинси труби отримали свою назву через широку форму штанин, однакових на відміну від скінні та кльош по всій довжині. Завдяки цій особливості такий фасон підходить всім дівчатам. Мініатюрним модницям труби додають об'єму, а дівчатам з пишними формами допомагають зробити силует більш симетричним.

Фото: pinterest.com

Для повсякденних луків підберіть світло-блакитні або сині джинси труби. Поєднувати їх можна з однотонними футболками, лонгслівами та гольфами-водолазками, а також кедами та кросівками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси труби можна носити також з піджаками. Це може бути як повсякденний образ, так і ошатний, якщо доповнити штани з деніму взуттям на високих підборах, зачіскою, макіяжем та прикрасами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинси джогери

Джогери – предмет одягу спортивного стилю, який зараз став повсякденним. Спочатку це були штани для певного стилю бігу підтюпцем, який так і називають "джогінг". Вони мають вільні штанини, звужені в нижній частині, з манжетами, на резинці-поясі для зручної посадки, іноді також зі шнурком.

Фото: pinterest.com

Джинси джогери добре поєднуються з різними топами, футболками, лонгслівами та спортивним взуттям – кедами та кросівками. Доповнити образ можна сумкою-бананкою або рюкзаком. А якщо одягнути трендові балетки та светр, можна отримати більш жіночний образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У більш прохолодні дні одягайте такі штани з деніму з білою футболкою та кедами, а зверху накиньте куртку-бомбер чорного кольору або в'язаний кардиган.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Що таке капсульний гардероб і які речі мають бути в ньому восени 2023 року: фото.

Білі джинси

Чимало модниць в осінньо-зимовий період віддають перевагу тільки синім або чорним джинсам, оскільки на вулиці часто дощ, сніг або ожеледь. Однак на вересень можна приглянути і модель із білого деніму, доки погода тішить теплом. Такі брюки виглядає більш ошатно і жіночно.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Для повсякденних луків придивіться злегка укорочені білі джинси прямого крою. Носити їх можна з блузками або гольфами, а зверху накинути куртку або в'язаний трендовий кардиган на гудзиках. Доповнять образ невелика сумочка та черевики челсі.

Фото: pinterest.com

Щоб виглядати стильно, надягайте білі штани з деніму, блакитну сорочку та довгий плащ-тренч. Завершіть образ невеликим клатчем та зручними кросівками.

Фото: pinterest.com

Джинси бойфренди

Також у тренді жіночі джинси бойфренди. Вони облягають фігуру в області талії та стегон, а потім стають більш вільними та звужуються донизу. Такі штани справляють враження, ніби їх запозичили у хлопця чи старшого брата – звідси й назва.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Такий фасон можна носити як із підборами, так і з мокасинами, кедами та лоферами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Даша Квіткова показала фасон штанів, які стали абсолютним модним хітом у 2023 році: фото.
  2. Тренди манікюру на вересень 2023 року: стильний мінімалізм без зайвих деталей.
  3. Червоний – хіт сезону: як додати модний колір до свого осіннього гардеробу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору