Лайм

Старі жорсткі рушники знову стануть м'якими завдяки одному кухонному інгредієнту

Він є у кожній оселі

Ви напевно помічали, що після багаторазового прання махрові рушники стають жорсткими. І навіть застосування кондиціонерів не повертає їм колишню м'якість та ніжність. Існує безліч причин, через які рушники можуть стати жорсткими: від переповнення барабана пральної машини до скупчення масел для тіла та залишків мила на тканині. Для вирішення цієї проблеми існує спосіб, яким поділилися шанувальниці місіс Хінч (справжнє ім'я Софі Хінчліфф) - експертки з чистоти та авторки бестселерів про прибирання.

Читайте також: Як часто потрібно прати рушники для обличчя, рук та тіла: експерт дала відповідь.

Як пише Express.co.uk, у Софі, для якої прибирання як спосіб життя, більше 4,7 мільйона підписників в Instagram, яким вона розповідає про своє життя. Часто її фанати заходять у соцмережу, щоб поділитися власними лайфхаками для вирішення поширених побутових проблем, таких як видалення вапняного нальоту, миття вікон, видалення плям та пом'якшення жорстких рушників.

Фото: unsplash.com

Як пом'якшити рушники під час прання

У групі "Поради з прибирання місіс Хінч" користувачі соцмережі розповіли, щоб рушники знову стали м'якими, замість кондиціонера для білизни потрібно додати столовий оцет. Він пом'якшить жорсткий матеріал і позбавить дряпаючих ворсинок.

Читайте також: Ось так це робиться: як правильно гладити махровий рушник.

Оцет потрібно додавати у відсік пральної машини для кондиціонера. За словами шанувальниць місіс Хінч, вони використовують цей метод багато років і він пом'якшує рушники краще за кондиціонер.

Білий оцет можна купити в Інтернеті, в деяких господарських магазинах та більшості супермаркетів. Також цей кухонний інгредієнт, напевно, є в кожній оселі.

Деякі господині стверджують, що використання білого оцту може "зашкодити" пральній машині. Частини побутової техніки можуть почати гнити, тому цей метод слід застосовувати обережно.

Фото: unsplash.com

Дізнайтеся також, як освіжити махрові рушники, які неприємно пахнуть після прання.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок  

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу