Лайм

Чоботи-шкарпетки повернулися в моду у 2023 році: як виглядають трендові моделі

Вони обов'язково мають бути у сучасному гардеробі

Щоб поповнити взуттєвий гардероб стильними обновками, важливо знати, яке взуття в моді восени 2023 року. У новому сезоні, як і раніше, актуальні зручні лофери, а великим трендом стали чоботи-шкарпетки, які тріумфально повернулися в моду. Це один із тих дизайнів, які в останні роки вважали непривабливим, а зараз він завойовує подіуми по всьому світу.

Читайте також: Топ-7 знайомих трендів 90-х, які повернулися в моду у 2023 році: фото.

Як випливає з назви, черевики-шкарпетки поєднують у собі елементи черевиків і шкарпеток. Хоча може здатися, що їх складно швидко вдягти і швидко зняти, вони чудово поєднуються з більшістю осіннього одягу. Існують різні моделі цього трендового взуття, залежно від вашого стилю. Розглянемо найпопулярніші варіанти.

Фото: pinterest.com

Справжня шкарпетка

Говорячи про чоботи-шкарпетки, не можна не згадати взуття, яке виглядає як справжня шкарпетка. Чоботи з тканини в рубчик справили справжній фурор у світі моди, тому така модель обов'язково має бути в осінньому гардеробі. Такий варіант стане чудовим доповненням вашої осінньої колекції взуття. Цей варіант виглядає як шкарпетка з каблуком, без контрасту, який розділяв би частини взуття.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Чоботи-шкарпетки зі змішаної тканини

Це, мабуть, традиційна варіація цієї тенденції. У даній моделі підошва зроблена зі звичайного матеріалу, наприклад, зі шкіри, а шкарпетка із тонкої замші або тканини, що імітує в'язку. Таке поєднання дозволяє розділити черевик і шкарпетку, роблячи дизайн ще помітнішим.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Чоботи-шкарпетки з металевим ефектом

Тенденцію на металік неможливо зупинити. Від металевих штанів до блискучих суконь - є безліч можливостей використовувати цей відтінок для створення модного образу. Черевики-шкарпетки - ще один шанс використати металік у створенні яскравих луків. Він додасть вашому взуттю ретро-атмосферу, яка виділятиме вас серед оточуючих.

Читайте також: Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Черевики-шкарпетки на платформі

Два тренди, які йдуть пліч-о-пліч - платформа і чоботи-шкарпетки. Незважаючи на те, що таке взуття може ускладнити ходьбу, черевики-шкарпетки на платформі поєднують у собі найкраще з усіх існуючих тенденцій.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Яскраві чоботи-шкарпетки

Яскраві відтінки вже розгойдують осінні тенденції. Оскільки восени 2023 року цих сміливих кольорів буде більше, ніж зазвичай, настав час запастися цими ефектними відтінками. Яскраві чоботи-шкарпетки можуть підняти ваш осінній образ на новий рівень у поєднанні з однотонним вбранням нейтрального відтінку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину