Лайм

Відтінки зеленого, коричневий і золотий: як виглядає найгарніший манікюр на осінь 2023 року

У цій добірці ви знайдете ідеальний варіант для себе

З приходом нового сезону нейл-арт змінює пріоритети. Якщо влітку ми вибирали яскраві та соковиті кольори, то восени популярними стають темні та спокійні відтінки. Як урізноманітнити чорний манікюр ми вже розповідали, тепер покажемо, як виглядає гарний осінній манікюр 2023 у кольорах сезону.

Також читайте: Тренди манікюру на вересень 2023 року: стильний мінімалізм без зайвих деталей.

Коричневий манікюр

Манікюр у коричневих тонах – класичний вибір на осінь. Краса коричневого кольору полягає в його універсальності, що дозволяє поєднувати його з іншими відтінками, а також оздоблювати золотистими елементами, квітковим або анімалістичним декором. Незалежно від того, чи носите ви довгі нігті або вибираєте природну довжину, коричневі нігті легко доповнять атмосферу осені.

Фото: instagram.com/meloo_nails

Фото: instagram.com/nail_look_eliza

Фото: instagram.com/nail_blisss_

Фото: instagram.com/nails_by_evelyn9

Фото: instagram.com/style_extravaganza

Фото: instagram.com/thedailynailofficial

Фото: instagram.com/zoehannahnailartist

Манікюр у зелених тонах

Зелені нігті – ще один спосіб насолодитися красою ранньої осені. Зелений манікюр має багато відтінків, що дозволяють майстрам експериментувати з варіантами. Осінній манікюр у зелених тонах чудово виглядає як на квадратних та напівкруглих нігтиках, так і на мигдалеподібній та гострій формі.

Читайте також: Який манікюр зробити в школу: ідеї модних нігтів для дівчаток на осінь 2023 року.

Фото: instagram.com/samantharudge.beauty

Фото: instagram.com/thehotblend

Золотий манікюр

Золотий манікюр – чудовий спосіб додати нотку гламуру вашому образу. Золоті нігті точно виділять вас із натовпу та приваблять погляди оточуючих. Багато хто вважає такий манікюр доречним лише для урочистих заходів, але він цілком може вписатися у повсякденний ансамбль, якщо розбавити його іншим відтінком, наприклад, коричневим.

Фото: instagram.com/charsgelnails_

Помаранчевий манікюр

Помаранчевий колір у багатьох асоціюється з осінню, тому такий популярний в осінньому манікюрі. У 2023 році нейл-арт майстри пропонують доповнювати його іншими відтінками. Класичним поєднанням вважається помаранчевий з синім – контраст теплого та холодного кольорів ефектно виглядає на нігтях.

Фото: instagram.com/sylwia.ka_1982

Фото: instagram.com/meloo_nails

Раніше ми розповідали, як виглядає смокінговий манікюр – тренд 2023 року, на який надихнула Дженніфер Лопес.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу