Лайм

Зірки у захваті від цих фасонів джинсів: 5 найбільших трендів 2023 року

Стильні кежуал-образи на прикладі українських знаменитостей

Джинси - найпопулярніша базова річ, якій завжди знайдеться місце у капсульному гардеробі. Вони як найкращий друг – виручать у будь-якій ситуації. Джинси поєднуються практично з будь-чим і дозволяють створювати образи під будь-який настрій. Вони не виходять з моди, змінюються лише моделі та фасони залежно від сезону. Щоб дізнатися, які силуети у тренді восени 2023 року, пройдемося соцмережами українських знаменитостей, які стежать за новинками і тенденціями.

Читайте також: Який верхній одяг носити цієї осені: модні куртки та пальта 2023 року.

Модні жіночі джинси 2023

У сезоні осінь-зима 2023 дизайнери пропонують велику різноманітність моделей, щоб кожна модниця змогла підібрати підходящий варіант для себе. Леся Нікітюк зупинила свій вибір на джинсах прямого крою із темно-блакитного деніму. Особливість цієї моделі – невелика бахрома знизу, яка утворюється через відсутність шва. Для створення трендового образу телеведуча поєднала модні джинси зі смугастою укороченою сорочкою в тон, а акцентом стали кеди з роздвоєним носком та короткий жакет чорного кольору.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Ще один модний фасон, на який варто звернути увагу цієї осені - джинси-кльош, які трохи розширюються від коліна до щиколотки. Ця витончена модель у темно-синьому кольорі є в гардеробі Каті Осадчої. На своєму прикладі телеведуча показала варіант осінньої "капсули", створеної з базових речей: джинсів, білої футболки, чорного піджака і кедів білого кольору.

Фото: instagram.com/kosadcha

Даша Квіткова любить експериментувати зі стилями, тож у її шафі знайшлося місце не для однієї моделі. Один із варіантів – широкі джинси з розрізами, глибину яких можна регулювати блискавками. Блогерка – з тих дівчат, хто не боїться білих речей, тому не дивно, що модні джинси 2023 вона вибрала у білому кольорі. На прикладі молодої мами можна побачити, як створити стильний монолук із акцентом на взутті.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Даша Квіткова показала фасон штанів, які стали абсолютним модним хітом у 2023 році: фото.

Для повсякденних виходів ідеальним рішенням стануть широкі джинси з відворотами та заниженою талією. Також такого ефекту можна досягти, вибравши джинси на кілька розмірів більше. Така модель акцентує увагу на ділянці живота і підкреслює прес. Оскільки Даша Квіткова старанно працює над своєю фігурою в залі, такі джинси займають почесне місце в її осінньому гардеробі.

Фото: instagram.com/kvittkova

Темно-сині джинси з високою посадкою і розкльошеними від стегна штанинами – ще одна трендова модель на осінь 2023 року. Такий фасон для неофіційних зустрічей обирає Олена Зеленська. Найвдалішим поєднанням стане біла сорочка і кеди у тон, які дозволять створити розслаблений образ.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше стилістка Олени Зеленської розповіла, як змінився гардероб першої леді під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці