Лайм

Фешн-блогерка показала, як виглядають наймодніші спідниці на осінь 2023 року: фото

Надихніться трендовими ідеями

Спідниця - незамінний елемент сучасного осіннього гардеробу, і про те, на які фасони варто звернути увагу, розповідає у своїх соцмережах відома блогерка Анук Ів. Її образами та вмінням експериментувати зі стилем надихаються більше 1 млн підписників у Instagram.

Читайте також: Стилісти назвали 7 помилок, які роблять жінки, коли носять чорний одяг.

Спідниці з атласних тканин

Ця річ не нова і продовжує триматися на піку популярності. Оберіть приємний шоколадний, бежевий чи інший трендовий відтінок, який вам личитиме, і який підкреслить вашу індивідуальність. Блогерка носить такий фасон спідниці із светром розміру оверсайз, який дозволяє створити зручний і при цьому вишуканий образ. Вбрання вона доповнила чорним взуттям на низькому ходу, коричневою сумкою-мішком, сонцезахисними окулярами та лаконічними аксесуарами.

Фото: instagram.com/anoukyve

Пряма спідниця з розрізом спереду

Ще одна річ, до якої варто придивитися у цьому сезоні. Фасон дозволить підкреслити фігуру та продемонструвати світові власне відчуття стилю. Анук носить таку спідницю із піджаком та підборами. Завершують вишуканий образ маленький клатч пастельних тонів, сонцезахисні окуляри та помітні аксесуари у вигляді браслетів та кілець.

Фото: instagram.com/anoukyve

Читайте на тему: Даша Квіткова показала, як виглядають наймодніші ботильйони 2023 року: фото.

Шкіряна довга спідниця

У тренді у цьому році не лише шкіряні штани, Але і спідниці із такого матеріалу. Вони є досить зручними у використанні і дозволяють створити як комфортний, так і більш святковий аутфіт. Ів обирає таку спідницю у поєднанні з базовим джемпером помаранчево-коричневого відтінку, а доповнюють вбрання туфлі-човники світлого кольору, масивна сумка, аксесуари та зібране у пучок волосся.

Фото: instagram.com/anoukyve

Модні осінні відтінки

Якщо бажаєте відійти подалі від класики, придивіться до наступного варіанту. Оберіть прямий фасон спідниці молочного, коричневого чи іншого актуального у цьому сезоні кольору. Наприклад, Анук віддала перевагу спідниці насиченого шоколадного відтінку, яку поєднала з зі светром та класичними туфлями-балетками у чорному та бежевому кольорах. Підкреслили вбрання сумочка середнього розміру, сонцезахисні окуляри та мінімальна кількість аксесуарів.

Фото: instagram.com/anoukyve

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору