Лайм

Як виглядати стильно, незважаючи на вік: поради модних експертів

Скористайтеся нескладними рекомендаціями від фахівців

Кожного сезону фахівці моди пропонують нові тенденції, проте це не означає, що потрібно слідувати їм усім без виключення. Адже є низка загальних рекомендацій, які допомагають відшукати власне відчуття стилю та підкреслити індивідуальність. Досвідчені експерти з питань стилю поділилися порадами, які допоможуть виглядати вишукано у будь-якому віці.

Читайте також: Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото.

Фото: pinterest

Підреслюйте найкраще

"Коли ви розумієте пропорції своєї фігури, вам легше підбирати одяг відповідно до цих критеріїв, - каже стилістка Елізабет Косіч. - Час від часу звертайте увагу на те, як змінюється ваше тіло, і у разі необхідності змінюйте звичні фасони на нові". Наприклад, якщо ви хочете візуально зменшити лінію талії, зробити це можна за допомогою структурованого одягу, який додає впевненості - це можуть бути туніки, класичні сорочки чи піджаки.

Одягайтесь у свої кольори

Стилістка Мішель Баррет радить обрати для себе три основних відтінки, з яких два базових та один - яскравий. Це створить цілісний образ, для якого вам доведеться докласти мінімум зусиль. Наприклад, ви можете скомбінувати чорні джинси, черевики та капелюх із сірим пальтом та смарагдово-зеленим светром. Таким чином ви отримаєте повноцінне вбрання, яке виглядатиме гармонійно та не потребуватиме додаткових елементів.

Обережно експериментуйте з трендами

"Не потрібно гнатися за всіма тенденціями, краще зосередьтеся на тому, що підходить виключно вам з точки зору кольору та стилю. Використовуйте це як основу своїх повсякденних та святкових аутфітів", - пояснює Баррет.

Окрім того, фахівчиня ділиться наступною порадою: "Перш ніж спробувати новий тренд, запитайте себе, чи будете Ви його носити наступного року. Якщо відповідь негативна, то краще оминути його".

Читайте на тему: Гарячий шоколад і блискучий оксамит: сучасні кольори та дизайни нігтів на осінь.

Фото: pinterest

Обирайте якість, а не кількість

Замість кількох речей по знижці, краще купити один предмет гардеробу, зроблений із якісного матеріалу. Така витончена та стильна естетика не залишиться без уваги.

Не забувайте про аксесуари

Це може бути маленька колекція ювелірних чи біжутерних виробів, які підкреслять образ та зроблять його довершеним. "Переконайтеся у тому, що кожен ваш образ доповнений ефектними прикрасами, які є сучасними та можуть розповісти про вас трошки більше. Також не забувайте про нанесення косметики. Знайдіть красивий відтінок помади, який буде вам личити, і спробуйте знайти такий самий відтінок для манікюру, - говорить Косіч. - Також спробуйте коричневу туш замість чорної, і так само поекспериментуйте з підводкою для очей. Світліші тони, яких ви не пробували раніше, можуть значно покращити весь образ та додати молодості".

Обирайте правильні розміри

Це одна із головних запорук вдалого образу та стилю в цілому. "Коли ви купуєте більші розміри, аби замаскувати певні ділянки тіла, в багатьох випадках це призводить до того, що візуально ви здаєтесь ще більшими, аніж є насправді. У той же час варто уникати вибору занадто тісного одягу. Обирайте ті речі, у яких вам буде комфортно, і які будуть підкреслювати ваші пропорції", - наголошує Баррет.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно