Лайм

Ковбойський стиль та класичні челсі: які осінні чоботи в моді у 2023 році

На які моделі дивитися в магазинах взуття

Осінній гардероб сучасної дівчини неможливо уявити без пари стильних чобіт або черевиків. Щосезону тенденції змінюються і взуттєвий шопінг може затягтися. theLime вирішив допомогти вам у виборі правильного взуття під будь-який образ. Дивіться добірку "модне взуття на осінь 2023", щоб дізнатися, на які моделі варто звернути увагу.

Читайте також: Чоботи-шкарпетки повернулися в моду у 2023 році: як виглядають трендові моделі.

Чоботи з гострим носком

Гострий носок, тонкий підбор і гладка шкіра – всі ці елементи були популярними у 90-х. Тому, якщо хочете додати образу нотку ретро, сміливо вибирайте чорні чоботи з гострим носком.

Фото: instagram.com/iliridakrasniqi

Моточоботи

Дайте волю своєму внутрішньому бунтарю за допомогою чобіт або черевиків у мотостилі. Це одна з найпоширеніших тенденцій взуття осінь-2023. Модниці вважають за краще носити моточоботи з легкими спідницями та сукнями.

Фото: instagram.com/mayadegraeve

Чоботи з крокодилової шкіри

Ще один тренд 90-х, який повернувся в моду, – оздоблення під шкіру крокодила. Ця тенденція виглядає дуже елегантно, особливо на високих чоботях. Для створення стильного образу з трендовою джинсовою спідницею з розрізом вибирайте пару до коліна в коричневих тонах.

Фото: instagram.com/dawn.tan

Чоботи у ковбойському стилі

Ковбойки вже давно стали фаворитами модниць, а з початку нового сезону вже заполонили вулиці міст. Вибирайте чоботи або черевики у ковбойському стилі класичних кольорів, таких як бежевий та чорний.

Читайте також: Даша Квіткова показала, як виглядають наймодніші ботильйони 2023 року: фото.

Фото: instagram.com/meganadelaide

Чоботи вище коліна

У сезоні осінь-зима 2023 на подіумах домінували ботфорти, і цей вплив проникає у повсякденні образи модниць. Носіть чоботи з короткими сукнями або спідницями з розрізом на стегні, щоб продемонструвати взуття у всій красі.

Фото: instagram.com/giasinatra

Черевики челсі

Класичні челсі цього сезону знову будуть на піку популярності. Універсальні та практичні черевики – ідеальне взуття для сучасних дівчат, які ведуть активний спосіб життя. Вибирайте традиційний чорний колір або шукайте інший відтінок, щоб додати образу індивідуальності.

Фото: instagram.com/aniyahmorinia

Лаковані чоботи

Давненько ми не бачили, щоб лаковане взуття займало центральне місце, але завдяки одержимості речами 90-х цього сезону, блиск знову актуальний.

Читайте також: Топ-7 знайомих трендів 90-х, які повернулися в моду у 2023 році: фото.

Фото: instagram.com/raeannlangas

Чоботи для верхової їзди

Чоботи для верхової їзди з їх типовим простим силуетом - витончена альтернатива ковбойським чоботям, яка, напевно, сподобається любителькам мінімалізму.

Фото: instagram.com/daniellejinadu

Дивіться також, як виглядають наймодніші пальта на осінь 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки