Лайм

Які жіночі осінні куртки вважають модними цього року: тренди 2023-2024

Що вибрати на прохолодну погоду

Аномальний теплий вересень змінився прохолодним жовтнем, а шкіряні куртки і тренчі – затишними куртками. Якщо ви шукаєте повсякденний, але вишуканий верхній одяг, то придивіться до дублянок. Це безумовний тренд 2023 року, який має безліч варіантів. Як виглядають наймодніші фасони – далі у матеріалі.

Читайте також: Чоботи з гострим носком повернулися в моду з 1990-х: які моделі у тренді.

Дублянка давно зарекомендувала себе як ікона верхнього одягу, а цього осінньо-зимового сезону переживає сплеск популярності. Серед найактуальніших моделей: авіатори з хутряним оздобленням, укорочені дублянки до талії, пухнасті варіанти зі шкіряними елементами та багато інших.

Фото: instagram.com/savinachow/instagram.com/venswifestyle/New Look

Дублянка зі шкіряним оздобленням

Така модель є фаворитом серед модниць. Пухнасту куртку зі шкіряним оздобленням носять із джинсами та кросівками або ботильйонами, а також вписують в образи у стилі спорт-шик.

Фото: instagram.com/wearetwinset

Фото: instagram.com/savinachow

Фото: instagram.com/kimturkington_

Куртка-дублянка оверсайз

Ще одна популярна модель, яка заслуговує на увагу - об'ємна дублянка середньої довжини. Поєднуйте її з джинсами, а для святкової вечері доповніть цю комбінацію модним взуттям кольору металік. Жіноча куртка-дублянка стильно виглядає також в парі зі штанами.

Читайте також: У мережі сперечаються через тренд носити спідницю поверх штанів: фото.

Фото: instagram.com/venswifestyle

Фото: instagram.com/lindatol_

Фото: instagram.com/sarabrowndesign

Укорочена дублянка

Дублянка до талії - ще один трендовий осінній верхній одяг. У тандемі зі спідницею укорочена дублянка робить образ жіночним та елегантним.

Фото: COS

Дублянка-авіатор

Вибираючи модні жіночі куртки на осінь 2023 не пройдіть повз цю модель. Тепла, стильна куртка-авіатор стане вдалим вибором для холодної погоди.

Фото: New Look

Фото: M&S Collection

Байкерська куртка зі штучного хутра

Ще одна стильна варіація дублянки, яка за теплотою може скласти конкуренцію осіннім пуховикам. Куртка молочного кольору із чорними шкіряними вставками впишеться у будь-який образ.

Фото: Zara

Раніше ми розповідали, які теплі шарфи будуть модними цієї зими: тренди 2023-2024 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Коли і як часто треба поливати рослини на городі: поради городникам

Чому досвідчені дачники радять поливати рослини рідше, але більшою кількістю води, ніж часто, але трохи, а також коли це робити

Нігті кольору перлів – витончений тренд 2024 року: модні ідеї для випускного

Що таке перламутровий манікюр, як його ще називають, а також якими дизайнами та ефектами його можна урізноманітнити на випускний  

Чому на кущах полуниці після цвітіння немає ягід: причини, про які мало хто знає

Через які поширені причини кущі полуниці можуть не плодоносити після цвітіння, а також у яких випадках можна допомогти рослинам