Лайм

Які поєднання кольорів для манікюру омбре вважають модними у 2023 році: фото

Осінь - ідеальна пора для експериментів

Манікюр омбре можна впізнати за поєднанням двох або більше кольорів. Для такого покриття характерним є плавний перехід одного тону в інший: зазвичай темний переходить у світлий або навпаки. Сама назва "омбре" походить від французького слова, що означає "затінення" або "перехід". За допомогою такого виду дизайну можна створити вишуканий манікюр та підкреслити стиль в цілому.

Далі розповімо про те, які поєднання кольорів обрати у 2023-му році, і чому варто звернути увагу саме на них.

Читайте також: Нігті форми "балерина" стали трендом 2023 року: які дизайни їм підходять.

Фото: pinterest

Класичне омбре

Для такого покриття характерним є використання нюдового бежевого чи рожевого та білого. Ця комбінація не виходить з моди уже кілька сезонів поспіль, адже є вдалою альтернативою класичному френчу, і дозволяє модницям підкреслити вишукані аутфіти.

Фото: pinterest

Омбре з використанням перламутру

Це покриття є схожим до попереднього, але є одна істотна відмінність - для його створення майстер використовує перламутровий лак чи спеціальну втирку, яка створює сяючий ефект. Особливо гарно такий манікюр виглядає на довгих нігтях мигдалевидної форми.

Фото: pinterest

Омбре з поєднанням мікрофренчу

Варіант такого дизайну ви можете побачити на фото нижче. Наприклад, це може бути тілесна основа, пастельний блакитний, а кінчики майстер завершив сріблястим кольором. Поєднання тонів, звісно ж, можна обирати на свій смак. Одна з головних переваг такого дизайну – його можна робити на короткі нігті.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Що таке мікрофренч – наймодніший варіант французького манікюру на короткі нігті.

Світле і темне омбре

Йдеться про те, що одна ручка виконана в одних тонах, інша – в протилежних. Як показано на знімку нижче, на одній руці майстер зробив перехід із білого у бежевий, тоді як на іншій - із тілесного у темно-коричневий. Завершили покриття мінімалістичні малюнки на безіменних пальцях.

Фото: pinterest

Соковиті відтінки

Цей варіант буде особливо актуальним у весняну та літню пори. Обирайте найсміливіші кольори та не бійтесь експериментувати. Наприклад, насичений помаранчевий та кислотний рожевий піднімуть настрій та створять яскравий образ.

Фото: pinterest

Хаотичне омбре

Ви можете побачити на світлині далі, що у такому випадку використовується нерівномірний перехід знизу доверху, а перехід створюється хаотично по всій нігтьовій пластині. Окрім того, використовуються не два відтінки, а значно більше. У цьому випадку це рожевий, помаранчевий, фіолетовий та рожевий.

Фото: pinterest

Омбре з лаконічним дизайном

Якщо не хочете робити однакове покриття на всіх пальчиках, можна один виділити за допомогою унікального дизайну. Наприклад додати, блискітки чи стрази по всій довжині.

Фото: pinterest

Читайте на нашому сайті: Топ-5 кольорів манікюру, які будуть на піку популярності у жовтні 2023 року: фото.

Різнокольорове омбре

Теж відмінний варіант, коли хочеться підняти собі настрій за допомогою насичених тонів. Можна обрати кольори, які вам до вподоби: жовтий, зелений, блакитний, рожевий, помаранчевий чи будь-які інші, і на кожному пальчику зробити свій окремий дизайн, зберігаючи лаконічний стиль в цілому.

Фото: pinterest

Омбре з блискітками

Цей манікюр сподобається тим, хто хоче додати якусь родзинку, проте не переборщити з акцентом. Тоді можна використати лак із дрібними блискітками, який підкреслить покриття та зробить його більш виразним.

Фото: pinterest

  • Пудровий манікюр без лампи - сучасна альтернатива гель-лаку: як його роблять з діп-системою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок  

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати