Лайм

Майстер манікюру, який працює з голлівудськими зірками, показав нігтьові тренди 2023 року

Надихніться свіжими ідеями

Том Бачік - досвідчений нейл-майстер, клієнтами якого є світові зірки. Зокрема, раніше він показував смокінговий манікюр, на створення якого чоловіка надихнула Дженніфер Лопес. Також у своєму фотоблозі в Instagram експерт публікує й інші роботи, демонструючи підписникам, які ще тренди обирають для себе селебріті. Детальніше про це – читайте далі на theLime.

Читайте також: Нігті BIAB стали популярною альтернативою гель-лаку: як роблять цей манікюр.

Нігті хром Селени Гомес і Шарліз Терон

Американська акторка та виконавиця Селена Гомес, так само як і американська акторка Шарліз Терон люблять цей тренд, оскільки він дозволяє виглядати яскраво та поекспериментувати з кольорами. Для хромованого манікюру характерним є відблискуюче сяюче покриття, яке може мати різні відтінки: від холодного металевого до теплого червоного чи насиченого синього.

Селена ГомесФото: instagram.com/tombachik

манікюр Шарліз ТеронФото: instagram.com/tombachik

Сірий манікюр Дженіфер Лопес

У той час Дженніфер Лопес віддає перевагу більш спокійним та приглушеним тонам. Так, знаменитість обирає приємні сірі відтінки, які ідеально підходять для осінньої пори. Покриття жінка носить на довгих нігтях форми м'який квадрат.

манікюр Дженіфер ЛопесФото: instagram.com/tombachik

Лавандовий манікюр Дженіфер Лопес

Окрім сірого, Лопес також є любителькою більш теплих кольорів. Сірі відтінки вона комбінує із лавандовими, проте, що стосується форми та довжини нігтів, то їх Дженніфер не поспішає змінювати.

манікюр Дженіфер ЛопесФото: instagram.com/tombachik

манікюр Дженіфер ЛопесФото: instagram.com/tombachik

Класичний френч Ніколи Пельтц

Дружина Брукліна Бекхема віддає перевагу класиці, яка ніколи не виходить із моди та не старіє. Вона обирає класичний френч, який носить на формі чіткий квадрат. У якості основи жінка обирає приємний пастельно-рожевий колір, а також не забуває підкреслити покриття виразними аксесуарами.

френч Ніколи ПельтцФото: instagram.com/tombachik

Читайте на тему: Манікюр омбре не виходить з моди у 2023 році: ніжні та сучасні варіанти його виконання.

Манікюр з ромашками для Коннер Франклін

Коннер Франклін – фотомодель, яка, як відомо, є найкращою подругою Селени Гомес. Дівчина полюбляє манікюр із мінімалістичним дизайном. Зокрема вона робить покриття з використанням нюдової основи та акуратними малюнками на декількох пальчиках. Фото тренду публікує зірковий майстер з манікюру.

Манікюр з ромашками Коннер ФранклінФото: instagram.com/tombachik

Нюдовий манікюр акторки Гейлі Стайнфельд

Американська акторка, музикант та модель Гейлі Стайнфельд віддає перевагу покриттю, яке не набридає та підходить до будь-якого образу. Так, з кадру, яке опублікував майстер нігтьової естетики Том, можна побачити, що вона любить ніжні пастельні тони, а також мигдалевидну форму. Манікюр знаменитість не забуває підкреслити кількома стильними аксесуарами.

манікюр Гейлі СтайнфельдФото: instagram.com/tombachik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво