Лайм

Експерти назвали найкращі зачіски для рідкого волосся: створюють ефект густоти

Модні варіанти на різну довжину

Волосся виглядає ідеально доглянутим і об'ємним лише в рекламі. У реальному житті воно може рідшати або стоншуватися у зв'язку з різними факторами, починаючи від спадковості і закінчуючи віковими змінами. Але це зовсім не означає, що для рідкого волосся не можна підібрати зачіску, яка візуально надаватиме густоти. Експерти розповіли виданню Bestlife, які зачіски дають такий ефект.

Читайте також: Чому у жінок випадає волосся: лікар назвала 6 найпоширеніших причин.

Французький боб

Модний французький боб може стати підходящим варіантом для рідіючого волосся. Бьюті-експертка Ганіма Абдулла пояснює, що в ньому найпомітніша частина волосся лежить на вилицях, і це надає більше о'єбму його нижній частині. Класичний французький боб також має невимушений вигляд. Ця стрижка не вимагає вирівнювання або укладки зі спеціальними засобами, які ще більше стоншують волосся.

Фото: https://www.instagram.com/studio_marteena/

Рівний боб без чубчика

Перукарка Еліс Роулінг вважає рівний боб без чубчика найкращою стрижкою для тих, у кого тонке пряме волосся.

"Він зберігає більшу частину ваги та об'єму на кінцях, що надає волоссю густішого і здоровішого вигляду, на відміну від сильно текстурованих стрижок, які підкреслюють ламкість і тонкість волосся, - каже експертка. - Це ідеальний вибір для стрижки на всі часи, яка вам ніколи не набридне, на відміну від деяких модніших зачісок. Якщо ви не хочете дуже коротку стрижку, вибирайте довжину на рівні ключиць або близько до них".

Читайте також: Які чубчики в моді у 2023 році: фото трендових стрижок на різну довжину волосся.

Фото: Pinterest

Стрижка піксі

Стрижка піксі — сміливий вибір, але якщо ваше волосся здається тоншим, ніж зазвичай, вона може виручити. Є багато варіантів виконання та укладки піксі, але метою є збереження довжини на маківці та низький косий проділ. Це надасть волоссю більше об'єму спереду. Крім того, така стрижка допомагає замаскувати шкіру голови, якщо її видно. Такого ефекту неможливо досягти з довгим волоссям.

Фото: Pinterest

Чубчик

На думку професіоналів, рідке волосся також може виглядати краще, якщо додати чубчик. Це особливо вдалий варіант, якщо волосся навколо передньої лінії росту втрачає густоту. Додавши кілька невидимих шарів на маківці, можна домогтися візуального об'єму навіть на прямому тонкому волоссі. Експерти радять спробувати різні варіанти чубчика, включаючи модний чубчик-шторку або косу гривку.

Фото: https://www.instagram.com/studio_marteena/

Дізнайтеся, як вдала зачіска змінює зовнішність: 7 неймовірних прикладів надихнуть на зміни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень