Лайм

Як обрати якісну штучну ялинку до зимових свят: ознаки, на які варто звертати увагу

Врахуйте це перед покупкою

Після переходу України на новоюліанський календар дати свят змістилися. Наразі День Святого Миколая відзначають 6 грудня, а Різдво – 25 грудня. Але коли б ви не відзначали ці свята, ялинка залишається їхнім важливим атрибутом. Дедалі більше сімей обирають для себе штучні дерева, тому theLime вирішив розповісти, як вибрати високоякісний, реалістичний і довговічний товар.

Читайте також: Перед Миколаєм чи на Різдво: у які дати потрібно ставити ялинку на 2024 рік.

Фото: Getty Images

Матеріал

Шукайте штучну ялинку з голками із поліетилену (маркується PE, ПЕ). Як правило, вони більш реалістичні ніж традиційні голки з ПВХ. Не забудьте перевірити вогнестійкість виробу, щоб він відповідав усім стандартам безпеки.

Конструкція

Вибирайте шарнірні гілки, а не гілки на гачках. Так ялинку буде легше збирати, адже гілки швидко прикріплюються до центрального стовпа. Металеві петлі та рами, як правило, більш довговічні, ніж пластикові. Міцний каркас допоможе дереву зберегти форму та витримати довгі роки використання.

Реалістичність

Хоча багато людей обирають для прикрашання оселі нестандартні білі ялинки, реалістичні деревця все ще мають великий попит. Враховуйте кількість гілочок дерева: чим їх більше, тим пишніше і реалістичніше ялинка виглядатиме.

Читайте також: Як зустрічати Новий рік 2024, щоб залучити удачу: "улюблені" кольори Дракона.

Фото: Getty Images

Розмір та форма

Виміряйте місце, де ви плануєте встановити ялинку, щоб переконатися, що вибрали правильний розмір. Зверніть увагу як на висоту, так і ширину. Враховуйте форму дерева, щоб пластикові гілки не впиралися в стіну і не деформувалися.

Простота збирання

Шукайте штучну ялинку, яку буде легко збирати та розбирати. В комплекті мають бути чіткі інструкції та розмічені гілки, щоб спростити процес встановлення. Деякі дерева мають секції або гілки з кольоровим маркуванням, що робить збирання ще простіше.

Підсвітка

Вирішіть, чи хочете ви купувати штучну ялинку з підсвіткою, чи волієте додати свої власні вогники. Якщо ви обираєте дерево з гірляндою, переконайтеся, що лампочки розподілені рівномірно та надійно закріплені. Шукайте виріб з енергозберігаючими світлодіодними лампочками для довговічності та економії енергії.

Репутація бренду та відгуки

Поцікавтися виробником та прочитайте відгуки клієнтів, щоб отримати уявлення про загальну якість та вдоволеність інших покупців. Авторитетні бренди часто надають гарантії, що може додати впевненості перед покупкою. Більш тривалий гарантійний термін може свідчити, що виробник впевнений у довговічності виробу.

Враховуючи ці фактори, ви можете знайти штучну ялинку, яка не тільки чудово виглядає, а й прослужить упродовж багатьох святкових сезонів.

Дізнайтеся також, куди Святий Миколай кладе подарунки для дітей.

Цікаві новини для вас:

Як українці відпочиватимуть на новорічні свята: календар вихідних.

Як продовжити життя новорічній ялинці: простий лайфхак.

Погода на Новий рік буде аномальною: з'явився прогноз на зимові свята.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня