Лайм

Лайфхак зі звичайною сіллю допоможе розморозити лобове скло за лічені хвилини

Корисна порада для автомобілістів

Перепади температури, сніг та морози, які прийшли в Україну в останні дні, завдають чимало клопоту власникам авто. Тому перед тим, як вирушати у справах машиною, необхідно прогрівати її, а також очищати лобове скло, якщо на ньому є іній і лід. theLime ділиться перевіреним лайфхаком, як розморозити його за лічені хвилини за допомогою солі.

Також читайте: Водіїв закликали ніколи не використовувати цей метод проти льоду на лобовому склі.

Однією з головних незручностей у холодну погоду є необхідність розморожування скла прогріванням (що зазвичай займає близько 15-20 хвилин) перед тим, як вирушити в дорогу. Однак розчинити кригу на вікнах машини можна не лише теплом, а за допомогою хімічної реакції із сіллю.

Найбезпечніший спосіб видалити лід із лобового скла – це змішати 2 ст. л. солі приблизно із двома склянками води. Наносимо суміш на лобове скло і чекаємо, поки крига за лічені секунди розтопиться. Розчин необхідно розподіляти тонким шаром, оскільки інтенсивне нанесення може пошкодити скло.

Фото: pixabay.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як вимити лобове скло без розводів та плям: досвідчені водії розкрили секрет.
  2. Водіям порадили, як покращити видимість дзеркал у дощові дні: допоможе зубна паста.
  3. Коли не можна вмикати двірники в авто: порада, про яку не знають водії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні