Лайм

Топ-6 ідей новорічних подарунків для чоловіка: варіанти на будь-який бюджет

Створіть атмосферу свята та здивуйте

До Нового року-2024 залишається все менше і менше днів, а це означає, що саме час подумати про подарунки для близьких та друзів. Раніше ми розповідали про презенти за знаками Зодіаку, а цього разу поділимося, що можна подарувати чоловіку на новорічні свята. У нашій добірці ви знайдете варіанти на різний гаманець та смак: від бюджетних до більш дорогих.

Читайте на тему: В яких кольорах не варто зустрічати Новий рік-2024: Дерев'яний Дракон їх не любить.

Фото: pinterest

Чашка з оригінальним малюнком

Такий варіант подарунку залишається популярним із сезону в сезон, оскільки ця річ завжди потрібна та використовується часто. Замовте виріб із вашою спільною фотографією чи додайте туди зображення, яке б точно сподобалося отримувачу.

Фото: pinterest

Книга

Якщо ви добре знаєте книжкові смаки чоловіка, якому збираєтеся зробити презент, сміливо ідіть до магазину та оберіть подарунок. Також можна одразу поцікавитись, яку літературу він давно хотів прочитати, про те ніяк не доходять до цього руки. Новий рік - чудова нагода наздогнати упущене та нарешті зайнятися читанням.

Фото: pinterest

Смачні чаї чи кава

Якщо отримувач презенту - поціновувач кави, оберіть для нього якісний продукт, який матиме приємний та ароматний смак. Якщо ж йому до вподоби більше чаї, придивіться до якихось унікальних нових смаків, які зустрічаються не так часто і які допоможуть здивувати.

Фото: pinterest

Читайте також: Що зробити з живою ялинкою, щоб вона довше залишалася свіжою і ароматною.

Набір для догляду за волоссям та бородою

Це ще одна річ, яка завжди потрібна і ніколи не стоятиме без діла. Оберіть щось на свій смак чи прямо поцікавтесь у чоловіка, якими саме засобами він користується. Такий подарунок точно буде корисним та бажаним.

Фото: pinterest

Ремінь

Саме цей аксесуар який дозволяє завершити образ та підкреслити його. Однак якщо не впевнені, що зможете обрати саме ту річ, яка сподобається людині, краще добре подумати над вибором. Також можна обрати лаконічний універсальний дизайн ременя, який підійде до будь-якого стилю.

Фото: pinterest

Подарунок своїми руками

Такий вид презенту залишається одним із найщиріших та найбажаніших, адже людина точно розумітиме, що ви витратили час та зусилля на його створення. Наприклад, можна зробити річ із ручною вишивкою, намалювати малюнок (якщо раптом у вас є такий талант) чи виготовити ще якийсь універсальний виріб, створення якого не обійдеться без ручної роботи.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня