img

Новини

12:37 Укрзалізниця: з початку року через зачепінг загинуло 14 дітей
12:35 Над Мінськом збили невідомий дрон
12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
До всіх новин
Десерт на Новий рік - як приготувати желе зі сметаною і мандариновим соком
Смачний десерт без зайвого клопоту

Смак і запах зимових свят: рецепт мандаринового десерту на Новий рік

Понеділок, 11 грудня 2023, 08:19
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Мандарини смачні не лише самі по собі, але й дозволяють готувати ароматну випічку і не тільки. Особливою популярністю страви з цитрусовим інгредієнтом користуються на новорічному столі, оскільки його смак та запах завжди асоціюється із зимовими святами. Приготуйте десерт на Новий рік у вигляді желе, щоб порадувати себе та рідних.

Інгредієнти вершкового шару: желатин (15 г), холодна вода (50 мл), сметана (400 г), цукор (75 г), ванільний екстракт або цукор (1 ч.л.).

Інгредієнти для мандаринового шару: желатин (15 г), холодна вода (50 мл), мандарини (500 г), цукор (75 г), цедра одного апельсину.

Читайте також: Як приготувати на Новий рік ніжну мандаринову панакоту: простий рецепт.

Фото: Telegram-канал ЩОСЬ Смачненьке

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Приготування:

Для вершкового шару залийте желатин водою і залиште на 15 хвилин. Тим часом у глибокій мисці з'єднайте сметану з цукром, ванільним екстрактом (цукром) та додайте розтоплений желатин. Половину маси вилийте у скляну форму та поставте в холодильник приблизно на 15 хвилин.

Для цитрусового шару очищені мандарини збийте блендером і процідіть через сито. Мандариновий сік перелийте в сотейник, додайте цукор, апельсинову цедру і доведіть до кипіння. Вимкніть вогонь і додайте набухший желатин. Перемішайте, щоб маса була однорідною.

Мандаринову суміш остудіть до кімнатної температури і половину вилийте зверху на застиглий вершковий. Поставте у холодильник до застигання. Повторіть ці шари.

Дістаньте мандариновий десерт із форми, піддіваючи його лопаткою з одного боку. Зверху прикрасьте мандаринами і наріжте десерт на невеликі шматочки.

Дізнайтесь також, про головний новорічний лайфхак: як у магазині відрізнити солодкі мандарини від кислих.

Цікаві новини для вас:

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Десерт на Новий рік - як приготувати желе зі сметаною і мандариновим соком
img

Новини

12:37 Укрзалізниця: з початку року через зачепінг загинуло 14 дітей
12:35 Над Мінськом збили невідомий дрон
12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
До всіх новин
Десерт на Новий рік - як приготувати желе зі сметаною і мандариновим соком
Смачний десерт без зайвого клопоту

Смак і запах зимових свят: рецепт мандаринового десерту на Новий рік

Понеділок, 11 грудня 2023, 08:19
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Мандарини смачні не лише самі по собі, але й дозволяють готувати ароматну випічку і не тільки. Особливою популярністю страви з цитрусовим інгредієнтом користуються на новорічному столі, оскільки його смак та запах завжди асоціюється із зимовими святами. Приготуйте десерт на Новий рік у вигляді желе, щоб порадувати себе та рідних.

Інгредієнти вершкового шару: желатин (15 г), холодна вода (50 мл), сметана (400 г), цукор (75 г), ванільний екстракт або цукор (1 ч.л.).

Інгредієнти для мандаринового шару: желатин (15 г), холодна вода (50 мл), мандарини (500 г), цукор (75 г), цедра одного апельсину.

Читайте також: Як приготувати на Новий рік ніжну мандаринову панакоту: простий рецепт.

Фото: Telegram-канал ЩОСЬ Смачненьке

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Приготування:

Для вершкового шару залийте желатин водою і залиште на 15 хвилин. Тим часом у глибокій мисці з'єднайте сметану з цукром, ванільним екстрактом (цукром) та додайте розтоплений желатин. Половину маси вилийте у скляну форму та поставте в холодильник приблизно на 15 хвилин.

Для цитрусового шару очищені мандарини збийте блендером і процідіть через сито. Мандариновий сік перелийте в сотейник, додайте цукор, апельсинову цедру і доведіть до кипіння. Вимкніть вогонь і додайте набухший желатин. Перемішайте, щоб маса була однорідною.

Мандаринову суміш остудіть до кімнатної температури і половину вилийте зверху на застиглий вершковий. Поставте у холодильник до застигання. Повторіть ці шари.

Дістаньте мандариновий десерт із форми, піддіваючи його лопаткою з одного боку. Зверху прикрасьте мандаринами і наріжте десерт на невеликі шматочки.

Дізнайтесь також, про головний новорічний лайфхак: як у магазині відрізнити солодкі мандарини від кислих.

Цікаві новини для вас:

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••