Лайм

Веселі різдвяні фільми на вечір: вони обов'язково піднімуть настрій перед святами

Добірка романтичних комедій

Лічені дні залишилися до Різдва та Нового року 2024. Щоб підняти настрій, можна прикрасити кімнату гірляндами, приготувати ароматну випічку та увімкнути святковий фільм. TheLime склав добірку веселих романтичних та сімейних комедій про Різдво, які зроблять зимовий вечір приємнішим.

Читайте також: Як і коли святкувати Різдво у 2023 році: українські традиції не змінилися.

"Пара на свята" (2020)

Романтична комедія про двох незнайомців, які погоджуються супроводжувати одне одного на різних святкових заходах упродовж року. Гра в закоханих на публіку призводить до несподіваних результатів, адже пара домовилася не переходити межі платонічних стосунків.

"Різдвяні канікули" (2022)

Зосереджена на кар'єрі Кім чекала, що хлопець зробить їй пропозицію, але він звинуватив її у трудоголізмі та покинув. Щоб допомогти дівчині прийти до тями, мама запрошує її на різдвяний ретріт у засніженому лісі. У готелі Кім знайомиться з Марком – ще одним кар'єристом, який не отримав бажаної роботи. Час покаже, чи вдасться їм відволіктися від насущних проблем і перейнятися магією Різдва.

"Замок на Різдво" (2021)

Ця романтична комедія з Брук Шілдс у головній ролі розповідає про знамениту письменницю, яка купує замок у Шотландії та знаходить несподіване кохання під час різдвяного сезону.

Читайте на тему: У яких кольорах не варто зустрічати Новий рік-2024: Дерев'яний Дракон їх не любить.

"Клаус" (2019)

Сюжет цього доброго мультфільму обертається навколо Джеспера, листоноші з холодного міста Сміренсбурга, який товаришує з виробником іграшок на ім'я Клаус. Разом вони приносять втіху місту, доставляючи дітям іграшки ручної роботи. Фільм досліджує ідею щедрості, доброти та істинного духу Різдва.

"Щасливого Різдва" (2019)

Романтична комедія розповідає про Кейт (Емілія Кларк), яка працює ельфом у різдвяному магазині, що цілий рік працює в Лондоні. Життя дівчини змінюється, коли вона зустрічає Тома (Генрі Голдінг). Том закликає Кейт насолодитися радістю життя і допомагає їй заново відкрити для себе магію свята.

"Найкраще Різдво у житті" (2023)

За іронією долі всього за кілька днів до Різдва Шарлотта, її чоловік Роб та їхні діти опинилися на засніженому порозі Джекі та її чоловіка Валентино. Шарлотта користується можливістю довести, що "ідеальне" життя її старої подруги не може бути таким ідеальним.

Цікаві новини для вас:

Чим порадувати маму і тата на Новий рік 2024: ідеї приємних та практичних подарунків.

Печеться дуже просто: як приготувати популярний зимовий торт "Пані Валевська".

Смарагдовий колір - тренд манікюру, який ідеально підходить для Нового року-2024: фото.

Новини партнерів

Читайте також

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Як красиво привітати маму з Днем матері – свято в Україні у 2024 році відзначають 12 травня

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам