Лайм

Чим порадувати маму і тата на Новий рік 2024: ідеї приємних та практичних подарунків

Варіанти на будь-який смак та бюджет

Лічені дні залишилися до Різдва та Нового року, і люди поспішають знайти презенти для свої рідних. Вибір подарунка для батьків залежить від їхніх інтересів, смаків та вашого бюджету. Ось кілька продуманих та універсальних ідей, які можуть стати в нагоді у 2024 році.

Читайте також: Топ-6 ідей новорічних подарунків для чоловіка: варіанти на будь-який бюджет.

Фото: Getty Images

Індивідуальні подарунки

Якщо ваші батьки люблять сентиментальні та пам'ятні речі, ви можете порадувати їх сімейним фото на полотні, прикрасою або годинником із гравіюванням, сімейною книгою рецептів, відреставрованим старовинним знімком із родинного фотоальбому.

Подарунки для нового досвіду

Похмурі зимові будні приємно розбавити новими яскравими враженнями. Ви можете подарувати батькам на Новий рік квитки на концерт, театральну виставу чи спортивний захід. Також доречним буде абонемент у спа-салон або масаж, сертифікат на кулінарний майстер-клас або дегустацію.

Техніка та гаджети

Завжди будуть корисними нові кухонні гаджети або техніка, які полегшать батькам життя. Це може бути блендер, тостер, електронна книга, планшет, світильник із потужним акумулятором на випадок вимкнення електроенергії.

Підписка

Щоб батьки не нудьгували, ви можете розбавити їхнє дозвілля підпискою на улюблений журнал або, якщо вони користуються комп'ютером чи смарт-ТБ, стрімінговий сервіс із фільмами чи серіалами.

Читайте також: Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року та Різдва.

Фото: Getty Images

Аксесуари для дому або зимового гардеробу

На Новий рік 2024 року батькам буде приємно отримати затишний плед, пару диванних подушок або святковий текстиль (скатертина та рушники). Також зверніть увагу на теплі рукавички, шарфи та шапки – вони завжди доречні взимку.

Подарунки, пов'язані з хобі

Ви краще за інших знаєте, що цікавить ваших батьків. Це можуть бути садові інструменти або кімнатні рослини, рибальські снасті, інструменти для дому, художнє приладдя, книги або великий красивий пазл на 500 і більше елементів.

Фітнес та здоров'я

Стежити за здоров'ям потрібно у будь-якому віці, і чим старшою людина стає, тим більше коштів для цього потрібно. Корисним новорічним подарунком стане сучасний тонометр, набір оздоровчих продуктів чи вітамінів, аптечка чи навіть запис на оплачений медичний чек-ап.

При виборі подарунка не забувайте враховувати уподобання та інтереси своїх батьків, а написана від руки листівка, що виражає вашу любов і вдячність, може зробити будь-який подарунок більш значущим. Якщо ви сумніваєтеся, подумайте про їхнє хобі, речі, про які вони мріяли, або заняття, які їм подобаються.

Раніше ми розповідали, у яких кольорах не варто зустрічати Новий рік-2024: Дерв'яний дракон їх не любить.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня