Лайм

Чистить срібло від чорноти і захищає скло від запотівання: несподівана користь піни для гоління

Візьміть на замітку кілька рекомендацій

Піну для гоління можна використовувати не лише за прямим призначенням, а й для інших потреб. Зокрема, вона може стати ефективним помічником під час прибирання. Детальніше про хитрощі, якими варто скористатися, читайте далі на сторінці.

Читайте на тему: Як розтягнути светр після прання: в мережі порадили рятівний спосіб.

Фото: pinterest

Декілька нестандартних способів застосування піни для гоління

Піну для гоління можна використовувати для того, щоб швидко відмити пригорілі сковорідки. Просто нанесіть її на поверхню виробу, рівномірно розподіліть, залиште на 10-15 хвилин, після чого потріть металевою губкою - через кілька хвилин весь бруд і нагар зникнуть.

Також цей компонент підійде для того, щоб очистити срібні прикраси, які почорніли. Їх потрібно занурити у піну для гоління на 20-30 хвилин, після чого витягнути з рідини, злегка протерти зубною щіткою – все, можете насолоджуватись отриманим результатом.

Сліди від взуття на стіні в коридорі теж можна очистити за допомогою цього засобу. Просто нанесіть піну на місця забруднень та залиште на 10 хвилин, після чого протріть стіну губкою.

Знадобиться піна для гоління і у випадку, коли потрібно очистити змішувачі у ванній. Нанесіть масу на змішувач і через кілька хвилин протріть його м'якою тканиною. Також невелика кількість піни допоможе ефективно та швидко очистити раковину.

Читайте також: Як утеплити зимове взуття в домашніх умовах: швидкий спосіб з фольгою.

Фото: pinterest

Якщо ви носите окуляри, обов'язково користуйтесь цим лайфхаком: нанесіть піну на скло з обох сторін, а потім зітріть її, використовуючи м'який матеріал. Завдяки піні окуляри не більше не будуть пітніти, що особливо важливо в холодну пору року.

Піна навіть може замінити засіб для чищення плити, проте тут варто зберігати обережність - вона не повинна потрапити в сопло. З жиром, плямами та застарілим брудом цей інгредієнт впорається за кілька хвилин.

Також цей компонент можна використовувати і для чищення дзеркал у ванній, щоб запобігти запотіванню. Цей лайфхак підійде і для автомобільного скла.

Якщо випадково ви впустили щіточку від туші на килим, також діставайте піну для гоління. Нанесіть засіб на місце забруднення і через кілька хвилин протріть його вологою ганчіркою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня